Ρουνιέ: Θέλαμε πολύ τη νίκη με το αποελ


ivan runie goal vs apollona

Την ικανοποίησή του για τις συνθήκες που συνάντησε στην ΟΜΟΝΟΙΑ εξέφρασε ο Ιβάν Ρούνιε, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας. “Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις”, ανέφερε με νόημα – μεταξύ άλλων – ο Κροάτης αμυντικός.

Υπογράμμισε πως η ομάδα μας αντιμετωπίζει τις υποχρεώσεις της παιχνίδι με παιχνίδι, θέτωντας ως στόχο τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ενώ σημείωσε πως επιθυμία όλων είναι να επιτευχθεί η έξοδος στην Ευρώπη, κάτι για το οποίο θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να υλοποιήσουν.

Ο Κροάτης αμυντικός έδειξε συνειδητοποιημένος, καθώς ανέφερε πως μπορεί να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως δεν παύει από το να είναι ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην Κύπρο.

Συνεχίζοντας εξήγησε πως το αγωνιστικό μέρος είναι διαφορετικό κομμάτι από το οικονομικό, διαβεβαιώνοντας πως εντός του γηπέδου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας παίζουν με την καρδιά τους.

“Όλα είναι πιο εύκολα με τον κόσμο δίπλα μας”, ανέφερε με νόημα ο Ιβάν Ρούνιε, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σημειώνοντας παράλληλα και τη στεναχώρια του που δεν τους χάρισαν τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Ρούνιε τόνισε το πόσο πολύ ήθελε η ομάδα μας τη νίκη απέναντι στο αποελ, αναφέροντας πως έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο δοκάρι του Σκέμπρι στις καθυστερήσεις.

Παράλληλα, σημείωσε πως με λίγη περισσότερη αποφασιστικότητα και τύχη, θα μπορούσε να έρθει η νίκη, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως η ομάδα μας δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τον τελευταίο της αντίπαλο στο πρωτάθλημα.

Πιο κάτω παραθέτουμε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ιβάν Ρούνιε.