ΘΥΡΑ 9: Μην δειλιάσεις ούτε λεπτό


omonoia fanatics

ΘΥΡΑ 9: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας κατά του τρομονόμου

Αδέρφια της ΘΥΡΑΣ 9, περήφανε πράσινε λαέ

Με πλήρη επίγνωση της ιστορικής ευθύνης μας και με περίσσια περηφάνια ανακοινώνουμε σήμερα ενώπιον σας την συνέχιση του αγώνα μας κατά του τρομονόμου. Μετά και την ανοικτή συγκέντρωση των μελών της οργανωμένης μας κερκίδας η καθαρή εντολή που δόθηκε στην γραμματεία της ΘΥΡΑΣ 9 ήταν δυνατή και αδιαμφισβήτητη. Η αποχή μας από όλους τους εκτός έδρας αγώνες μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται ακόμα πιο δυνατά και ακόμα πιο πεισμωμένα. Μέχρι την τελική νίκη του δίκαιου αγώνα που αρχίσαμε, μέχρι τα φασιστικά μέτρα και οι κάρτες που φέρνουν τα λαμόγια του ποδοσφαίρου μας να γίνουν μια θολή ανάμνηση στην άκρη του μυαλού μας. Και ας φαντάζει ουτοπία και ας φαντάζει μια προδομένη μάχη, εμείς δεν σταματάμε ούτε για νερό. Βαδίζουμε μόνο εμπρός, εμείς χαράζουμε τον δρόμο εμείς και μόνο εμείς γράφουμε την οπαδική ιστορία του νησιού. Αν γουστάρουν οι υπόλοιποι ας σταματήσουν την άτακτη φυγή τους και ας μας ακολουθήσουν επιτέλους.

Αν πουλήθηκαν όλοι, ε λοιπόν υπάρχουν και κάποιοι που δεν εξαγοράζονται, κάποιοι που δεν ξεγελιούνται από τα παιγνίδια του καραγκιοζοπαίχτη, κάποιοι που δεν μπαίνουν σε ψευτοδιλήμματα γυρεύοντας ίσως να δικαιολογήσουν την δειλία τους και την μαζική υποχώρηση τους πριν καλά καλά συμπληρωθούν μερικοί μήνες αγώνα. Αν γονάτισαν όλοι υποταχτικά μπροστά στους αφέντες, υπάρχουν και κάποιοι που θα πέσουν μόνο πολεμώντας και ουρλιάζοντας. Με σφικτές γροθιές και βλέμμα καθαρό και σίγουρο. Σίγουρο για το δίκαιο του αγώνα, σίγουρο για το σωστό της απόφασης, και όχι ντροπιασμένο και κατεβασμένο από την προδοσία και το ξεπούλημα της ιδέας. Γιατί να ξέρουν όλοι αυτοί, οι δειλοί πεθαίνουν πολλές φορές πριν από το θάνατο τους. Και αλήθεια φαντάζουν ήδη νεκροί στα μάτια μας.

Την ώρα που αδειάζουν τα νεροπίστολα των υπόλοιπων συνδέσμων και φιλάθλων ανά το παγκύπριο η ΘΥΡΑ 9 ξαναγεμίζει τα ντουφέκια και ορμά με λύσσα προς την μάχη. Αν έπεσαν τα πρόχειρα και ψεύτικα αναχώματα που έστησαν οι υπόλοιποι, αν οι αδύνατες τους άμυνες τους ανάγκασαν να σηκώσουν λευκή σημαία και να παραδοθούν άνευ όρων στον εχθρό, ε σας λέμε πως το τελευταίο οχυρό δεν θα πέσει! Αυτό το οχυρό ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ και να το βάλετε καλά στο νου, και δικοί και ξένοι. Άσπρη σημαία δεν θα δείτε από εμάς. Άσπρη και πράσινη μόνο θα κυματίζει περήφανα μέχρι την τελευταία μας πνοή και γύρω της κανόνια να βαράνε και τρελοί να τραγουδάνε. Αυτή η σημαία δεν υποστέλλεται, είναι πολύ βαριά για να την κατεβάσει κανείς από τον ιστό, είναι ποτισμένη με αγώνες και θυσίες, και γύρω της νέοι την προσέχουν που έχουν την φλόγα στη καρδιά και το χάος στα μάτια. Θα καεί μαζί με ολόκληρο το οχυρό αν χρειαστεί αλλά ποτέ δεν θα την δεις κουρελιασμένη και πατημένη στο χώμα σαν τις δικές σας. Γιατί πολύ απλά δεν το δέχονται οι στρατιώτες της, δεν το δέχονται οι άνθρωποί της. Στους πολιορκητές μας θα προσφέρουμε την μάχη που ζητάνε. Και ακόμα καλύτερη τους λέμε! Στους νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου μας περήφανα και λεβέντικα θα προσφέρουμε και άλλα πτώματα να θάψουν μπας και χορτάσουν την ακόρεστη τους πείνα για «ασφάλεια» στα «μοντέρνα» τους γήπεδα. Μα να το βάλουν καλά στο νου τους όλοι. Πότε μας δεν θα προσφέρουμε φτυάρια. ΠΟΤΕ !!!

Πράσινε λαέ απευθυνόμαστε σε σένα, ραχοκοκαλιά και στυλοβάτη του κυπριακού ποδοσφαίρου, αιμοδότη και στήριγμα του αθλητισμού. Σαν έρθει η κρίσιμη ώρα να αποφασίσεις μην σκεφτείς ούτε στιγμή. Μην δειλιάσεις ούτε λεπτό. Μόνο κάνε το σωστό και ξαπόστειλε υπουργούς και λοιπούς θαμώνες της παράγκας και της σαπίλας. Στείλε τους να βάλουν την κάρτα τους εκεί που πρέπει. Αντιστάσου μαζί μας για τα γήπεδα που μεγάλωσες για τα γήπεδα που θέλεις να μεγαλώσει το παιδί σου. Τα όμορφα τσιμέντα που ποτίστηκαν με τα δάκρυα και τα τραγούδια μας και όχι τα leather καθίσματα λεκιασμένα από τα χοτ ντογκς και τις νερωμένες κόκα κόλα.

Και μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy