Το προϊόν έχει χάσει την αξία του, δεν πουλάει


karekles gsp

Είναι να απορεί κανείς για την πορεία που έχει πάρει το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο. Κάθε χρόνο και περισσότερος ο κόσμος που γυρίζει τη πλάτη του στο άθλημα και παρ’ όλα αυτά δεν βλέπουμε ουσιαστική αντίδραση από κανένα. Ο κόσμος εγκαταλείπει τα γήπεδα και κάποιοι συνεχίζουν να κτυπούν τα Σωματεία με νόμους, ποινές και πρόστιμα.

Οι νόμοι και οι ποινές κατά των οπαδών (και των Σωματείων) αυξάνονται με αμείωτους ρυθμούς και η εντύπωση που δίνεται είναι πως αργά ή γρήγορα τα Σωματεία θα στηρίζουν τις πορείες τους καθαρά και μόνο στην οικονομική τους ευρωστία. Κάτι που ήδη βλέπουμε σε μεγάλο βαθμό.

Χάθηκε μαζί με τον ημι-ερασιτεχνισμό της προηγούμενης εικοσαετίας και η αγάπη προς το ποδόσφαιρο. Οι όποιες προσπάθειες των οργανωμένων οπαδών σιγάζουν ή επισκιάζονται από τα ΜΜΕ και την προπαγάνδα για τους «αλήτες» των γηπέδων, ενώ την ίδια ώρα τα Σωματεία ασχολούνται κυρίως με τις επόμενες «επενδυτικές» τους κινήσεις βλέποντας τους φιλάθλους ως πελάτες, παρά το γεγονός πως το προϊόν «κυπριακό ποδόσφαιρο» δεν είναι ούτε ποιοτικό, ούτε ελκυστικό και προπαντός ούτε και ενδιαφέρον αν εξαιρέσει κανείς την παθολογική αγάπη των οπαδών για τις ομάδες τους.

..Την ευθύνη δεν είδαμε να την αναλαμβάνει κανείς!