Η πρόταση μας για τα μέλη


omonoia kosmos gsp

omonoia official logo

ΠΡΟΤΑΣΗ TRIFYLLI.ΝΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ: ΜΕΡΟΣ Α

Η πρόταση του www.trifylli.net για το πώς θα έπρεπε να ήταν η φόρμα εγγραφή μελών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το πώς θα έπρεπε να λειτουργεί για να αποδίδει τα μέγιστα στο Σωματείο. Με την σωστή εφαρμογή του πιο κάτω σχεδίου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βάζει στα ταμεία της κάθε χρόνο 1 εκατομμύριο ευρώ και θα πετύχει την απόλυτη συσπείρωση με τον κόσμο της.

Διαβάστε την πρόταση μας (στα πρόχειρα καθώς χρειάζεται περισσότερη ανάλυση)

ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Υποχρεωτικό:

[   ]  Συνδρομή μέλους για ένα (1) έτος (50 ευρώ)

 • Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές
 • Δικαίωμα εισόδου στις γενικές συνελεύσεις του Σωματείου
 • Δωρεάν απόκτηση «κάρτας μέλους»

Όνομα: ……………. Τηλέφωνο: ……………. Διεύθυνση: …………………. : ΤΚ: ……………email: ……………..


Προαιρετικά:

[   ]  Συνδρομή στο επίσημο περιοδικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (20 ευρώ)

Παράδοση στο σπίτι. Παρακαλώ καταχωρήστε πιο κάτω την διεύθυνση σας και τον ταχυδρομικό σας κώδικα: Διεύθυνση: …………… Πόλη: ………  Τ.Κ: ………

(αυτό θα φέρει επιπρόσθετα έσοδα από χορηγούς μέσα στο περιοδικό)

[    ]   Συμμετοχή σε μηνιαίες κληρώσεις για τα μέλη (20 ευρώ)

Δώρα:
+ Υπογραμμένες φανέλες ποδοσφαιριστών
+ Εισιτήρια VIP σε εντός έδρας αγώνες της ομάδας
+ Προϊόντα από την Green Boutique (Φανέλες, Φόρμες, Σακάκια, Κασκόλ, Καπελάκια, Hoodies κτλ)
+ Δώρα από χορηγούς (PlayStation, Κινητά τηλέφωνα κτλ)

[   ]   Θέλω να λαμβάνω SMS στο κινητό για τα νέα της ομάδας (20 ευρώ)

[   ]   Έκπτωση στην GreenBoutique 40% σε όλα τα προϊόντα για 1 έτος, όσο και η συνδρομή μέλους (40 ευρώ)

[   ]   Συμμετοχή σε κλήρωση στο τέλος της χρονιάς για 10 εισιτήρια διαρκείας της επόμενης περιόδου (10 ευρώ)

[   ]  Συμμετοχή σε κλήρωση στο τέλος της χρονιάς για 3 αεροπορικά εισιτήρια (πιθανών για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας (10 ευρώ)

[   ]  Συμμετοχή στο πακέτο προνομίων των μελών (30 ευρώ)

Περιλαμβάνει έκπτωση με την παρουσίαση της κάρτας μέλους στα πιο κάτω καταστήματα:

Λίστα με όλους τους χορηγούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το ποσοστό έκπτωσης ανάλογα με τις συμφωνίες που θα κλείσει το Σωματείο, επενδύοντας στην μάζα των μελών της. Όσες εταιρίες/καταστήματα/επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν στα προνόμια μελών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πληρώνουν ένα συμβολικό ετήσιο ποσό στην ομάδα μας.

Παράδειγμα:
Κατάστημα Α = 15% έκπτωση με την κάρτα μέλους
Eπιχείρηση Β  = 5% έκπτωση με την κάρτα μέλους
Περίπτερο  Γ = 10% έκπτωση με την κάρτα μέλους
Υπεραγορά Δ = 5 % έκπτωση με την κάρτα μέλους

*Μπορούν να προστεθούν ακόμη κάποια άλλα προνόμια όπως για παράδειγμα η έκπτωση στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας από τα μέλη του Σωματείου. 

Μερικά θέματα που θα λειτουργούν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ:

 • Η διοίκηση θα έχει συνεχή παρακολούθηση όλων των μελών σε ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.
 • Τα μέλη θα ενημερώνονται 3 μήνες πριν την λήξη της συνδρομής τους για να ανανεώσουν. Υπενθύμιση θα λαμβάνουν 1 μήνα, αλλά και 1 εβδομάδα πριν την λήξη της συνδρομής τους για ανανέωση.
 • Τα μέλη θα μπορούν να πληρώνουν online την συνδρομή τους σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο στην επίσημη ιστοσελίδα  για τα μέλη του Σωματείου.
 • Μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να γίνουν όλοι ανεξάρτητα με την μοναδική προϋπόθεση πως έχουν κλείσει τα 18 τους χρόνια.
 • Τα μέλη θα ενημερώνονται με SMS για τις γενικές συνελεύσεις του Σωματείου, τις ανοικτές συγκεντρώσεις, τις εκδηλώσεις και τα σημαντικά γεγονότα.

Τι κερδίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ:

 • Άμεση ενημέρωση της μεγάλης μάζας του ενεργού ΟΜΟΝΟΙΑτη με απλό SMS. (Ξεκινάει η εκστρατεία για τα εισιτήρια διαρκείας; Μήνυμα σε όλα τα μέλη, Προγραμματίζεται εκδήλωση οικονομικής εκστρατείας του Σωματείου; Μήνυμα σε όλα τα μέλη)
 • Πλήρες διαφάνεια και αποφυγή μουρμούρας και παραπληροφόρησης. Με 10 000 μέλη δεν θα έχει κανείς το δικαίωμα να αμφισβητήσει την διαφάνεια στις διοικητικές αποφάσεις και ότι αφορά τα οικονομικά του Σωματείου (έσοδα, έξοδα)
 • Εμπιστοσύνη προς το Δ.Σ. Αφού ο κόσμος θα μπορεί με μικρό κόστος (μέλη από 50 ευρώ) να συμμετέχει ενεργά ως μέλος στο Σωματείο, θα επέλθει σιγά σιγά η απόλυτη εμπιστοσύνη στο διοικητικό συμβούλιο, καθώς θα εκλέγεται από πολύ μεγαλύτερη μάζα ΟΜΟΝΟΙΑτων με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες.
 • Με μέλη από 50 μέχρι 200 ευρώ ετησίως (ας πούμε 100ευρώ μέσο όρο) η ΟΜΟΝΟΙΑ με 10 000 μέλη θα βάζει στα ταμεία της 1 εκατομμύριο ΚΑΘΑΡΑ το χρόνο, προσφέροντας απλά και μόνο ισότητα και διαφάνεια στα μέλη της και το ένδοξο όνομα της.

Πως φτάνουμε στο στόχο των 10 000 μελών;

 • Εκστρατείες σε κάθε πόλη. Οι ανοικτές συγκεντρώσεις σε κάθε γωνιά της Κύπρου με στόχο τις εισφορές και την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας αντικαθιστώνται με εκστρατείες εγγραφής μελών στο Σωματείο.
 • Ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα με εβδομαδιαία άρθρα για τα προνόμια των μελών.
 • Δημιουργία βίντεο σποτ για την εγγραφή μελών στο Σωματείο. Τι κερδίζω από την εγγραφή μου ως μέλος; Ποια τα προνόμια που θα έχω; Όλα αυτά να απαντηθούν με όμορφα σκηνοθετημένα βίντεο σποτ.
 • Προώθηση (με τα χίλια) από τις ιστοσελίδες οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήδη  trifylli.net,   omonoianews και kifines έχουν τοποθετηθεί εκατοντάδες φορές για τα μέλη χωρίς καν να γίνει κάποια εκστρατεία από το Σωματείο για αυτά. Σκεφτείτε τι προώθηση θα έχει το θέμα αν το υποστηρίξει η ίδια η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ.
 • Συνεχή διαφήμιση στους εντός έδρας αγώνες για τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στις πινακίδες του ΓΣΠ, με φυλλάδια στον κόσμο, με ανακοίνωση από τα μικρόφωνα του σταδίου σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.
 • Ενημερωτικά φυλλάδια για τα μέλη σε όλα τα ΣΥ.ΦΙ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
 • Ραδιοφωνικά σποτ με μηνύματα για τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να εκμεταλλευτείτε το σταθμό που στηρίζει διαχρονικά το Σωματείο για καλό σκοπό, παρά την αντιπαράθεση κατά μερίδας Ομονοιατών, που τυχαίνει να έχουν διαφορετική άποψη από το Δ.Σ.

karta-melous-omonoias

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

*** Αν σας φαίνεται υπερβολικό το νούμερο των 10 000 μελών σας ορκιζόμαστε πως θα πέσετε από τα σύννεφα αν ακολουθήσετε την συμβουλή μας. Θα γίνει τόσο μεγάλη περηφάνια το να είσαι μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που κάθε ένα άτομο που κλείνει τα 18 θα θέλει για δώρο την κάρτα μέλους του Σωματείου για να την βάλει στο πορτοφόλι του.

*** Αν πάλι σας φαίνεται υπερβολικά αισιόδοξο σενάριο ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ