Η προσγείωση που μπορεί να μας άξιζε


goal aek vs omonoia gsz

Όταν δεν είσαι έτοιμη σαν ομάδα να αντιμετωπίσεις την κακή σου ημέρα και να αφήνεις το παιχνίδι να κριθεί στα πολλά σφυρίγματα και ανάλογα με το αν κοιμήθηκε ή όχι καλά ο διαιτητής της αναμέτρησης ευθύνη φέρεις και ΕΣΥ!

Και σήμερα ευθύνη για την ήττα φέρει και η ΟΜΟΝΟΙΑ και μάλιστα αυτή έχει το μεγαλύτερο μερίδιο του σημερινού αποτελέσματος. Γιατί όταν προηγείσαι σε ένα τόσο δύσκολο γήπεδο και με μια αντίπαλο που είναι διατεθειμένη να «κόψει πόδια» για να πάρει την νίκη, τότε οφείλεις να είσαι πιο συγκεντρωμένος αμυντικά, να αποφεύγεις τα γελοία λάθη που οδηγούν σε τέρματα και προ πάντων να είσαι έτοιμος να τελειώσεις τις δικές σου ευκαιρίες.

Σήμερα υστερούσαμε και δημιουργικά και αμυντικά και δεχτήκαμε μια ήττα προσγείωσης. Προσγείωση πως δεν είμαστε ανίκητοι, προσγείωση πως δεν μπορούμε να κερδίζουμε τον κακό μας εαυτό, προσγείωση πως δεν μπορούμε να κερδίζουμε τις κακές διαιτησίες. Για την ΑΕΚ τι να πούμε; Αν το επίπεδο της είναι τέτοιο δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να την ξεπεράσουμε ξανά στην βαθμολογία.