Αποχωρήστε από το άθλημα ΤΩΡΑ


diakopi sto futsal

Την άποψη που εκφράσαμε χθες μετά το τέλος της αναμέτρησης φούτσαλ θα την εκφράσουμε και σήμερα. Μπορεί χθες αγωνιστικά η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ να ήταν κατώτερη των περιστάσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως κάποιοι έχουν κάνει το άθλημα μπουρδέλο με τους ίδιους τους αθλητές να έχουν «νεκατσιάσει» που ασχολούνται με αυτό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο κόσμος της έκανε γνωστό ένα άθλημα που πριν μερικά χρόνια κάποιοι αγνωούσαν την ύπαρξη του, και το ευχαριστώ είναι να κλέβουν τους κόπους μας.

Από την ημέρα που το αποελ μπήκε στο άθλημα αγοράζοντας κυριολεκτικά μια ομάδα της 1ης κατηγορίας, για να μην μοχθήσει καν να ξεκινήσει από το μηδέν όπως οι υπόλοιποι, το άθλημα έχει κάνει συνεχόμενα βήματα προς τα πίσω. Πλέον οι πρωταθλητές δεν αναγνωρίζονται από όλους, πλέον τα επεισόδια στο φούτσαλ που ήταν μια άγνωστη λέξη, γίνονται συνήθεια, τα παράπονα για τα φάλτσα σφυρίγματα και τις διαιτησίες δεν έχουν τελειωμό, ενώ έχουν κριθεί αγώνες παρασκηνιακά και η δικαστική (ας γελάσουμε) του αθλήματος έχει μοιράσει τόσες ανομοιόμορφες αποφάσεις που απορεί κανείς αν αξίζει να ασχολείται ακόμη με το φούτσαλ.

Όταν οι πρωταγωνιστές γράφουν τα πιο κάτω, σκεφτείτε τι νιώθει ο κόσμος:

  • «Αφήστε τούτο το άθλημα να αγιάσει» έγραψε μεταξύ άλλων ο Κ. Πολυβίου.
  • «Λυπηθείτε τους κόπους μας» έγραψε ο Κωνταντίνος Αντρέου
  • «Σεβαστείτε τις θυσίες μας» ο Μάρκος Ιωάννου
  • «Στο ίδιο έργο θεατές» «Κάποιοι αποφάσισαν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρέπει να πιάσει το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις στο παρασκήνιο να το πετύχουν» έγραψε ο Τάσσος Σκαμπίλης.

Όλα αυτά μπροστά στο κοινό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μπροστά στους οπαδούς που εδώ και 3 χρόνια προσφέρουν τα υστερήματα τους για να σώσουν την ομάδα που αγαπούν και όμως τρέχουν να δουν και το Φούτσαλ, αυτούς που πριν μερικά χρόνια έκαναν γνωστό άλλο ένα άθλημα με την παρουσία τους όταν στις κερκίδες μετρούσες μερικά μόνο μέλη από τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών. Αυτός είναι ο σεβασμός των υπευθύνων προς τον κόσμο που τρέχει τα αθλήματα, τον κόσμο που χορηγεί με τα λεφτά του και συντηρούνται αυτά τα αθλήματα για να βγάζουν τα εξτραδάκια τους οι μπάτσοι και οι διαιτητές. Αυτόν τον κόσμο δεν σέβονται κύριοι και εμείς ρωτάμε ξανά!! Ποιος είναι ο λόγος που δηλώνουμε συμμετοχή σε αυτό το κουκλοθέατρο; Όταν δεν σε αφήνουν να κερδίσεις μέσα στο παρκέ και σου παίρνουν αυτό που δικαιούσαι με άλλους τρόπους;

Και κλείνουμε με το τρόπο που τελειώνει την σημερινή της ανακοίνωση η ΘΥΡΑ 9: Όταν σου κλέβουν τους κόπους ολόκληρης της χρονιάς, σου ταίζουν ένα μάτσο κόκκινες μόνο και μόνο για να μπορέσουν ένα μάτσο κακομαθημένα να πανηγυρίσουν άλλο ένα κάλπικο τίτλο τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποχωρήσεις από μια τέτοια σαπισμένη καλοκουρδισμένη κατάσταση.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ – ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΛΛΟ

Σίγουρα υπάρχουν πολλές ομάδες που γουστάρουν το Φούτσαλ όπως ήταν πριν 2 χρόνια, πριν δηλαδή ασχοληθεί με αυτό το αποελ. Μιλήστε με παράγοντες άλλων ομάδων και φτιάξτε νέο πρωτάθλημα και αν η ομοσπονδία δεν θέλει να το εντάξει τότε άστε το άθλημα αγνό ερασιτεχνικό μακριά από σκοπιμότητες και δωροδοκίες, μακριά από το κατεστημένο που θέλουν να κτίσουν. Μαζί τους έχουν παράπονα όλες οι ομάδες, απομονώστε τους. Δημιουργήστε νέο πρωτάθλημα που να μπορεί να το κερδίσει με το σπαθί της η κάθε ομάδα. Γιατί έδειξαν πολλές ομάδες πως έχουν θέληση.