Καϊάφας: Θέλω να έχουν υψηλές απαιτήσεις


kaiafas kerkida

Ακολουθεί γραπτή δήλωση του προπονητή της ομάδας μας, Κώστα Καϊάφα. (από επίσημη ιστοσελίδα)

“Άλλος ένας δύσκολος αγώνας μας περιμένει. Η ΑΕΚ είναι μία ποιοτική ομάδα, έχει υψηλούς στόχους και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Προετοιμαζόμαστε συγκεντρωμένα, πειθαρχημένα και σοβαρά. Υπάρχει πίστη στην ομάδα, αλλά και αποφασιστικότητα για να επιστρέψουμε στις νίκες.

Μπορούμε να κερδίσουμε, όμως θα χρειαστεί άλλη μία μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. Πιστεύω στην ομάδα μας και είμαι αισιόδοξος ότι την Κυριακή θα έχουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζεται, για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Διαπιστώνω πως μετά τις καλές εμφανίσεις της ομάδας μας, έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα ευφορίας στις τάξεις του κόσμου μας.

Ναι, θέλω να πιστεύει ο κόσμος στην ομάδα. Θέλω να υπάρχει ενθουσιασμός και αισιοδοξία. Και προ πάντων, θέλω να υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις.

Όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως μόνο με σοβαρότητα, σκληρή δουλειά, “δίψα” για επιτυχίες και πολύ μεγάλη προσπάθεια, θα φτάσουμε εκεί που όλοι θέλουμε.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για όλα. Του ζητώ να παραμείνει δίπλα στην ομάδα. Με ενθουσιασμό, θετικότητα και απαιτήσεις, αλλά παράλληλα με σοβαρότητα και προσγειωμένα. Μαζί του, γινόμαστε πάρα πολύ καλύτεροι”.