“Άλλη ομάδα με το κόσμο δίπλα μας”


goal oikonomidis

Χαρούμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ και αποφασισμένος για να συνεχίσει την αγωνιστική του βελτίωση, δήλωσε ο Γιώργος Οικονομίδης, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, επισημαίνοντας παράλληλα το πόσο καλό κλίμα υπάρχει στην ομάδα μας.

Επίσης, εξήγησε πως στην ομάδα μας επικεντρώνονται μόνο στο επόμενο παιχνίδι και ότι πάντοτε θέτουν ως στόχο τη νίκη, σημειώνοντας πως αυτό είναι κάτι που το αποδεικνύουν και με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Ο Γιώργος Οικονομίδης αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη που τους προσφέρει, τον κάλεσε να παραμείνει στο πλευρό τους, διότι πολύ απλά όπως εξήγησε: “Είμαστε διαφορετική ομάδα με τον κόσμο δίπλα μας”.

Όσο αφορά τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο το αποελ, ο Γιώργος Οικονομίδης εξέφρασε την άποψη πως στο β” ημίχρονο η ομάδα μας πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες της εμφανίσεις στη σεζόν.

Παράλληλα, τόνισε πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντοτε κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι και ποτέ δεν μένουν στο προηγούμενο, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης και πως προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουν.

Συνεχίζοντας, επεσήμανε πως υπήρξε απογοήτευση για το τελικό αποτέλεσμα, εκτιμώντας παράλληλα πως εάν η ομάδα μας πετύχαινε πιο νωρίς γκολ, ενδεχομένως να ήταν διαφορετική η συνέχεια του αγώνα.

Ο Γιώργος Οικονομίδης επεσήμανε πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είχαν μεγάλη πίστη πως θα ανέτρεπαν το αποτέλεσμα, κάτι που φάνηκε στο γήπεδο, ενώ στάθηκε στην άτυχη στιγμή με τον τραυματισμό του Γκαουσού Φοφανά.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Οικονομίδη: