Πακέτα γιοκ και Σεβασμός(;)


kostas xristou omonoia

Πακέτα γιοκ, για πιο σεβασμό προς τον κόσμο μιλάτε;

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάνει διαβήματα για να εκδώσει σε πακέτα τα εισιτήρια για τα 5 εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ο επικεφαλής τμήματος Μάρκετινγκ του Σωματείου Κώστας Χρίστου(θα έχουμε ακόμη ένα άρθρο τις επόμενες ημέρες για τον συγκεκριμένο), απάντησε πως αυτό δεν θα γίνει.

Προχωρώντας λίγο πιο πέρα δικαιολόγησε την απόφαση ως ένδειξη σεβασμού προς τον κόσμο που δεν μπορεί να πληρώσει για 5 εισιτήρια. Κάποιες φορές αναρωτιόμαστε για το πόσο χαμηλό θεωρούν πως είναι το επίπεδο νοημοσύνης του κόσμου που σέβονται, θυμίζοντας σε όλους πως όταν εκδίδει μια ομάδα πακέτα, τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ εισιτήρια συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά στην τιμή του ενός.

Αυτό που θα κέρδιζε η ΟΜΟΝΟΙΑ (ακόμη και αν μόνο 1000 ή 2000 πακέτα πωλούνταν, κάτι εξαιρετικά απαισιόδοξο) είναι κάποια μαζεμένα, εγγυημένα και άμεσα λεφτά αυτή τη στιγμή. Και οι αγοραστές κερδίζουν μια μικρή έκπτωση στην τιμή αφού προαγοράζουν (και άσχετο αν έρθουν ή όχι στο γήπεδο εξασφαλίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ με έσοδα).

Είμαστε σίγουροι πως κάποιο θέμα, ασυνεννοησίας εκεί μέσα ή ολιγωρίας και καθυστέρησης στις αποφάσεις ήταν αυτό που έφερε το «όχι» στα πακέτα των play off. Περισσότερα σε άρθρο μας που θα ακολουθήσει (θα προσπαθήσουμε σύντομα) με τις δικές μας προτάσεις για την οικονομική εξυγίανση.