Λεάντρο: Με στόχο να κερδίσουμε!!


leandro vs apoel

Κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να γεμίσει το ΓΣΠ, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με αντίπαλο τον αποελ, έστειλε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λεάντρο, σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου, ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε πως οι ποδοσφαιριστές θα τα δώσουν όλα με στόχο να φτάσουν στη νίκη.

Ως τα παιχνίδια που οι ποδοσφαιριστές σε μία σεζόν τα περιμένουν, χαρακτήρισε αυτό του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο το αεποελ, ενώ παράλληλα ευχήθηκε όπως αυτήν τη φορά ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φύγει από το γήπεδο με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Όπως ανέφερε, στον αγώνα του Σαββάτου η ομάδα μας θα πρέπει να έχει ως βάση της τα στοιχεία που είχε και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, δηλαδή ο ένας παίκτης να παλεύει για τον άλλο, με πολλά τρεξίματα και δύναμη στις μονομαχίες, σημειώνοντας πως καμιά φορά στα ντέρμπι η δύναμη υπερισχύει της ποιότητας.

Ακόμη, εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, διότι θα πρέπει να ανέβει περαιτέρω στη βαθμολογία, ενώ έστειλε το μήνυμα στον κόσμο για να γεμίσει το ΓΣΠ το Σάββατο, δίνοντας διαβεβαίωση πως οι ποδοσφαιριστές θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο και θα παλέψουν κάθε μονομαχία, με στόχο να κερδίσουν το παιχνίδι.

Ο Λεάντρο επεσήμανε πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα μας επανήλθε στις επιτυχίες, με τη νίκη σε βάρος της ΑΕΛ και έμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής σημείωσε πως στα παιχνίδια ντέρμπι αυτός που παίρνει προβάδισμα στο σκορ, έχει και περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει, γι” αυτό και – όπως τόνισε – επιβάλλεται η ομάδα μας να είναι συγκεντρωμένη, όπως στον αγώνα με την ΑΕΛ και να κάνει τις ευκαιρίες της γκολ.

Ως παζλ για τον προπονητή χαρακτήρισε τον αγώνα με την ΑΕΛ ο Λεάντρο, υπογραμμίζοντας πως όλοι οι ποδοσφαιριστές μπήκαν έτοιμοι στο γήπεδο και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε το βίντεο με τις δηλώσεις του Λεάντρο.