“Διοίκηση σκλήρυνε τη στάση σου”


omonoia kosmos gsp

kosmos omonoia 2

Και οι εγκληματίες επιβραβεύονται!!!!

Αφού έχουν εκτελέσει κατά γράμμα τις εντολές που τους δόθηκαν, προχωρούν να βρουν το επόμενο εξιλαστήριο θύμα τους που ίσως να βρίσκεται ανάμεσα στους αγώνες κυπέλλου. Άραγε αυτή τη φορά ποια ομάδα θα κατακρεουργηθεί;;;

Από την Κυριακή ζούμε το Θέατρο του Παραλόγου. Μια φαρσοκωμωδία με πρωταγωνιστές τους χειρότερους εγκληματίες του κυπριακού ποδοσφαίρου εναντίων κυρίως της ομάδας μας. Και ενώ νομίζαμε ότι τα είδαμε όλα, δυστυχώς γελαστήκαμε. Το Θέατρο συνεχίζεται και οι δολοφόνοι διαιτητές έχουν οριστεί να διαιτητεύσουν τους αγώνες κυπέλλου. Πήραν βλέπετε «ΑΡΙΣΤΑ» και θα πρέπει να επιβραβευτούν.

Μας υποτιμάτε και μας αγνοείτε κύριοι και αυτό δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Δημητρίου, Χριστοδούλου και Ιωάννου να καταστρέψει την ΑΓΑΠΗ μας. Είστε ανίκανοι και πιόνια της μεγαλύτερης κοπ(ριάς) της Κύπρου.

Καλούμε τη Διοίκηση άμεσα να σκληρύνει τη στάση της και να πάρει δυναμικότερα μέτρα για να μπορέσουμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά όλους αυτούς που υποτιμούν την λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου.

Ενάντια στον θάνατο, απαιτούμε τη ζωή, ενάντια στη σιωπή, τα λόγια και τον σεβασμό, ενάντια στην αμνησία, την μνήμη, ενάντια στην ταπείνωση και την περιφρόνηση, την αξιοπρέπεια, ενάντια στην καταπίεση, την εξέγερση, ενάντια στη σκλαβιά, την ελευθερία, ενάντια στην επιβολή, την δημοκρατία, ενάντια στο έγκλημα, την δικαιοσύνη.

Μια παροιμία λέει «Ο καθένας ότι πάθει είναι από το κεφάλι του»

Υ.Γ. Η Κυπριακή Μπανανία ίσως είναι η πρώτη χώρα παγκόσμια που ΔΕΝ τιμωρεί τους ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, “εγκληματίες”, αλλά τους επιβραβεύει.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Τα Οργανωμένα Σύνολα:
ΣΥΦΙ Λεμεσού
ΣΥΦΙ Λάρνακας
ΣΥΦΙ Πάφου
ΣΥΦΙ Ταμασού
Fan Club 9 Λακατάμειας
Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας
ΣΥΦΙ Σολιάς