Με περισσότερο πείσμα, τους στόχους μας


ivan runie goal vs apollona

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι σήμερα η ομάδα μας έχασε από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και πλέον έχει συγκάτοικο στην 3η θέση την ομάδα της Ανόρθωσης. Δεν παύουμε να πιστεύουμε στους στόχους μας για την φετινή χρονιά και με περισσότερο πείσμα πρέπει να παλέψουμε να τους πετύχουμε.

Με την θέληση και το πάθος που είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας, θεωρούμε πως το εισιτήριο μας για μια θέση στην Ευρώπη θα το πάρουμε, και ας έχουμε απέναντι μας τέτοιες εχθρικές διαιτησίες. Γράφαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα πως το σκορ του πρώτου ημιχρόνου μπορούσε να ήταν και ανάποδο αν εκτελούσαμε σωστά τις ευκαιρίες που βρήκαμε, και στην επανάληψη δικαιωθήκαμε με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μας.

Μια ΟΜΟΝΟΙΑ που έχανε με 0-2 στο ημίχρονο από μια εξαιρετικά (κακά τα ψέματα) στημένη ομάδα που κτυπούσε σε αντεπιθέσεις, κατάφερε να τρομοκρατήσει τον αντίπαλο της, να μειώσει στο σκορ και σίγουρα να νιώθει αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα. Κρίμα που χάθηκε αυτό το ντέρμπι γιατί σίγουρα δικαιούμασταν κάτι περισσότερο.