Σαμμούτης: Θα πάρουμε τους 3 βαθμούς


jack sammutis

«Έχουμε το πλεονέκτημα για το επόμενο παιχνίδι, είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα και εγώ χρόνο συμμετοχής», ήταν το μήνυμα του Ιάκωβου Σαμμούτη στην κάμερα του Balla (www.balla.com.cy), μετά τον αγώνα με την Καρμιώτισσα! Δείτε τι είπε και για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

«Πήγαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι, πάντα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όταν παίζεις απέναντι σε μία κατώτερη ομάδα γιατί ο αντίπαλος παλεύει για κάτι το θετικό. Για εμάς το καλό είναι ότι νικήσαμε στην έδρα μας και έχουμε το πλεονέκτημα για το επόμενο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα και εγώ χρόνο συμμετοχής σε αυτό το παιχνίδι, όπου πήραμε τη νίκη»!

«Ναι μεν νικήσαμε αλλά αυτό δεν σημαίνει και τόσα πολλά, θα πάμε στον επαναληπτικό χωρίς να επαναπαυόμαστε για να νικήσουμε καθαρά αυτό το παιχνίδι και να προκριθούμε»

«Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, θα είναι μία όμορφη ατμόσφαιρα, ο κόσμος θα έρθει εδώ και είμαι σίγουρος ότι δουλεύουμε αρκετά σκληρά και θα πάρουμε τους τρεις πόντους την Κυριακή»!

ΒΙΝΤΕΟ