Ραντεβού με την ιστορία


volley petosfaira panigirismos
Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, που με νίκη αγκαλιάζει τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία της. Η επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει:

Μεγάλος αγώνας αναμένει απόψε (19:30) την Papa John”s ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς σε ένα ραντεβού με την ιστορία υποδέχεται την ΑΕΚ Καραβά στο στάδιο “Ελευθερία”, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι “πράσινοι”, μετά το εντυπωσιακό σερί των 14 διαδοχικών νικών, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας οκτώ βαθμούς περισσότερους από την αποψινή τους αντίπαλο και συνεπώς εάν καταφέρουν να κερδίσουν, τότε θα πραγματοποιήσουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του Τμήματος Πετόσφαιρας.

Μεγάλη αναμένεται πως θα είναι η προσέλευση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απόψε στο στάδιο “Ελευθερία”, ο οποίος με τις εκδηλώσεις του θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό στήριγμα για τους πετοσφαιριστές μας, στην προσπάθεια για να κερδίσουν για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν την ΑΕΚ Καραβά και να “αγκαλιάσουν” τον τίτλο.

Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας μας για να κατακλύσουν απόψε το “Ελευθερία”. Η ομάδα μας έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της σεζόν και φροντίζει να τιμά τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε κάθε παιχνίδι. Αξίζουν όλοι όσοι αποτελούν το Τμήμα Πετόσφαιρας να ζήσουν απόψε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, όπως ακριβώς αξίζει σε πρωταθλητές.

Σε κυκλοφορία βρίσκεται το ενιαίο εισιτήριο, που περιλαμβάνει και τους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας πετόσφαιρας στα Play-Off, το οποίο κοστολογείται στα 15 ευρώ το κανονικό και 10 ευρώ το μαθητικό. Στο στάδιο απόψε θα υπάρχουν και μεμονωμένα εισιτήρια, τα οποία κοστίζουν 7 ευρώ το κανονικό και 4 ευρώ το μαθητικό. Τα παιδιά κάτω των 12 χρόνων, θα εισέρχονται δωρεάν.