Σκέμπρι: Θέλουμε να σας το ανταποδώσουμε


andre schembri omonoia goal

Άκρως ενδιαφέρουσες είναι οι τοποθετήσεις που έχει κάνει ο Αντρέ Σκέμπρι στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, τονίζοντας – ανάμεσα σε άλλα – πως όλοι στην ομάδα θέλουν την Κυριακή, στον αγώνα με τον Απόλλωνα, να ανταποδώσουν στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όλα αυτά που κάνει για το Σωματείου του.

Ως την κορύφωση της σεζόν θεωρεί ο Μαλτέζος διεθνής τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, ο οποίος – σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή – θα καταδείξει τι μπορεί να πετύχει η ΟΜΟΝΟΙΑ τη φετινή σεζόν.

Επεσήμανε πως στην ομάδα μας αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με αισιοδοξία και θετικότητα, εκφράζοντας παράλληλα τον σεβασμό του προς τον Απόλλωνα, ενώ επεσήμανε πως και η ομάδα της Λεμεσού θα πρέπει να σεβαστεί την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς έδειξε πως είναι μία πολύ καλή ομάδα και πως το 2015 έχει βελτιωθεί.

Σημείωσε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει και αρκετούς νεαρούς Κύπριους παίκτες που δίνουν βοήθειες στο σύνολο, υπογραμμίζοντας πως αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά.

Επίσης, ευχήθηκε όπως το ΓΣΠ την Κυριακή να είναι κατάμεστο, εξέφρασε τον σεβασμό και την εκτίμησή του στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την προσπάθεια που καταβάλλει για να σώσει το Σωματείο και σημείωσε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να του το ανταποδώσει την Κυριακή στο γήπεδο.

Όσο αφορά τη δική του παρουσία, παραδέχτηκε πως ήταν θετικός ο απολογισμός των 17 γκολ που είχε πετύχει την περσινή σεζόν, όμως παρουσιάστηκε και απόλυτα ρεαλιστής, αναφέροντας πως στο ποδόσφαιρο είσαι όσο καλός ήσουν στο τελευταίο σου παιχνίδι.

Δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, επεσήμανε πως νιώθει ότι βρίσκεται στην ομάδα μας πολύ περισσότερο από τα 2,5 χρόνια που ήδη βρίσκεται, τονίζοντας με νόημα πως θέλει να δίνει το 100% του εαυτό του στην ομάδα μας, διότι – όπως είπε – η ΟΜΟΝΟΙΑ του έχει δώσει αρκετά.

Θετικό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του πρώτου προημιτελικού αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, ωστόσο εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα δυσκολευτεί να περάσει στον επόμενο γύρο, λόγω κυρίως της μεγάλης διαφοράς ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πιο κάτω παραθέτουμε το σχετικό βίντεο: