Η επιλογή είναι ξεκάθαρη


epikindinos o serafeim

Όταν κάποτε αναλαμβάνει κανείς ευθύνες να απευθύνεται στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την επικαιρότητα της και όχι μόνο, έχει πάντοτε 2 επιλογές μπροστά του. Να ενημερώνει ή να σιωπά.

Στην περίπτωση της σωστής ενημέρωσης οφείλουμε να λέμε μερικά πράγματα με το όνομα τους. Δεν εξαρτώνται τα γραφόμενα αυτά ούτε από την πορεία της ομάδας σε περίπτωση που πετάει στο γήπεδο ή σέρνεται, ούτε από άλλους παράγοντες. Όταν κρίνουμε πως μερικές αλήθειες πρέπει να λέγονται στον κόσμο και κάποια κακώς έχοντα πρέπει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας θα το κάνουμε. Προσπαθούμε με επιχειρήματα να τεκμηριώσουμε τις απόψεις μας, χωρίς να διεκδικούμε το αλάνθαστο.

Στην περίπτωση του σιωπώ και κλείνω τα μάτια, θα βλέπατε μια ακόμη ιστοσελίδα που δεν καταπιάνεται με τα προβλήματα στην ομάδα, δεν αναφέρει τίποτα και ενώ όλα «θεωρητικά» κυλούν ομαλά, αρχίζουν οι εκδηλώσεις «ττενέκκας», η έλλειψη συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών, τα συλλαλητήρια των οπαδών και πάει λέγοντας. Εκεί ξεκινάει και εκ του ασφαλούς κριτική προς όλους και όλα και ο κόσμος απλά παρακολουθεί ικανοποιημένος λέγοντας μπράβο στην κριτική.

Είναι ξεκάθαρο πως έχουμε επιλέξει από νωρίς την πρώτη επιλογή με κάθε κόστος. Είτε συχνά μας θεωρούν αντι-ΟΜΟΝΟΙΑτες, αντι-Σεραφειμικούς, είτε μας γουστάρουν, είτε όχι, εμείς με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους οπαδούς της μεγαλύτερης ομάδας του τόπου.

Εμείς θα είμαστε ενάντια σε όποιον και ότι δημιουργεί προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν έχουμε προκαταλήψεις με κανένα. Η ιστορία και τα γεγονότα μας έχουν στρέψει συχνά ενάντια σε άτομα. Όταν κάποιοι κακοδιαχειρίζονται το Σωματείο, νιώθουμε υπόχρεοι να τοποθετούμαστε και όπως για όλους και για όλα.. Θα μας κρίνει η ιστορία.

Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που στηρίζει καθημερινά τη σελίδα και με τις χιλιάδες επισκέψεις μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να ξοδεύουμε τις ώρες μας προσφέροντας ειδήσεις, σχόλια και ότι άλλο κρίνουμε ενδιαφέρον κατά καιρούς για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.