Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε αριθμούς


garcia fofana goal celebrations omonoia

Με ένα γκολ και μία ασίστ ολοκλήρωσε το χθεσινό παιχνίδι ο Ρομπέρτο Γκαρσία, στα 17 λεπτά που αγωνίστηκε, ο Γκαουσού Φοφανά πέτυχε απέναντι στην Αγία Νάπα το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ο Μίκαελ Ποτέ έφτασε τα 15 γκολ και συνεχίζει να είναι μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής παραμένει ο Μίκαελ Ποτέ (1664), στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ρενάτο Μαργκάσα (1350), τρίτος και τέταρτος είναι ο Ούτσα Λομπτζιανίτζε (1190) και Χοσέ Μορέιρα (1186) αντίστοιχα, ενώ πιο κάτω ακολουθούν οι Νούνο Ασίς (1129), Άντραζ Κιρμ (1056), Γιώργος Οικονομίδης (940), Γκαουσού Φοφανά (864) και Κριστοβάο Ράμος (795).

Στην πρώτη θέση της λίστας με τις συνολικές συμμετοχές είναι ο Μίκαελ Ποτέ (19), τη δεύτερη θέση μοιράζονται οι Ρενάτο Μαργκάσα (17) και Γκαουσού Φοφανά (17), πιο κάτω βρίσκεται ο Άλεξ Ρούμπιο (16), ενώ ακολουθούν οι Νούνο Ασίς (15), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (14), Άντραζ Κιρμ (14) και Χοσέ Μορέιρα (14).

Σε όλα τα παιχνίδια έχει αγωνιστεί ως βασικός ο Μίκαελ Ποτέ (19), τον οποίο ακολουθεί στην σχετική κατάταξη ο Ρενάτο Μαργκάσα (15), πιο κάτω βρίσκονται οι Χοσέ Μορέιρα (14), Νούνο Ασίς (14) και Άντραζ Κιρμ (14), ενώ ακολουθούν οι Ούτσα Λομπτζιανίτζε (13), Γιώργος Οικονομίδης (11) και Κριστοβάο Ράμος (10).

Τις περισσότερες φορές ως αναπληρωματικοί έχουν αγωνιστεί οι Ρομπέρτο Γκαρσία (9) και Γκαουσού Φοφανά (9), ακολουθούν οι Άλεξ Ρούμπιο (8) και Ονησίφορος Ρουσιάς (8) και πιο κάτω ο Αντρέ Σκέμπρι (4).

Στα 15 γκολ έφτασε ο Μίκαελ Ποτέ, που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και του πρωταθλήματος, από δύο γκολ έχουν σημειώσει οι Γκαουσού Φοφανά, Νούνο Ασίς, Άντραζ Κιρμ και Κριστοβάο Ράμος, ενώ μία φορά έχουν σκοράρει οι Ρομπέρτο Γκαρσία, Γιώργος Οικονομίδης, Ονησίφορος Ρουσιάς, Λεάντρο, Άλεξ Ρούμπιο και Αντρέ Σκέμπρι.

Μετά το γκολ που σημείωσε ο Ρομπέρτο Γκαρσία σε βάρος της Αγίας Νάπας, έγιναν έντεκα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που σκοράρουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Πρώτος σε ασίστ παραμένει ο Άντραζ Κιρμ (4), τον οποίο ακολουθούν οι Νούνο Ασίς (2), Κριστοβάο Ράμος (2), Γιώργος Οικονομίδης (2), Ρομπέρτο Γκαρσία (2), Άλεξ Ρούμπιο (1), Ρενάτο Μαργκάσα (1) και Χάρης Κυριάκου (1).

www.omonoia.com.cy

Στο όριο της τιμωρίας από κίτρινες κάρτες βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές μας, οι Γιώργος Οικονομίδης, Νούνο Ασίς και Ούτσα Λομπτζιανίτζε, που έχουν δεχτεί από τρεις.