Πήρε Άριστα !!


panigirismos goal

Με το τέλος της 13ης αγωνιστικής είχαμε όλοι πει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να αξιοποιήσει τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια που είχε να δώσει στη συνέχεια. Σήμερα με τη συμπλήρωση της 19ης αγωνιστικής είμαστε στην θέση να κοιτάξουμε πίσω και να κάνουμε τον απολογισμό μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την 14η αγωνιστική μέχρι την 19η πήρε Άριστα. Σε 6 αγωνιστικές η ομάδα μας μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία (εκτός έδρας με Ερμή), ενώ σε βαθμούς πήρε 16 από τους συνολικά 18 που δικαιούτο αν έκανε το απόλυτο. Μαζί με όλα αυτά άλλαξε άρδην και τα στατιστικά των τερμάτων αφού σε αυτό τον μικρό μαραθώνιο η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε 16 φορές την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό ενώ η εστία της παραβιάστηκε μόλις 5 φορές.

Ο κόσμος πλέον βλέπει με διαφορετικό μάτι αυτή την ομάδα ενώ είναι σε όλους εμφανές πως οι υποσχέσεις του Καϊάφα το καλοκαίρι, για μια ΟΜΟΝΟΙΑ μαχητική και διεκδικητική έχουν όντως υλοποιηθεί. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που αναμένεται ο κόσμος την Κυριακή να κατακλύσει το Γ.Σ.Π. και να το κάνει να φορέσει τα γιορτινά του αφού έμαθε να ανταποδίδει πίσω αυτό που δίνει αυτή η ομάδα.

Βλέπετε υπάρχει μία αλληλεπίδραση μεταξύ αυτής της ομάδας και αυτού του υπέροχου Λαού. Ο ένας δεν υπάρχει χωρίς τον άλλον και αυτό είναι που κάνει την αγάπη του κόσμου προς την ΟΜΟΝΟΙΑ μια τεράστια αστείρευτη πηγή.