Ξυμαρόσχυλλοι

197

diaitites

Μα είναι δυνατόν? Οι διαιτητές δείχνουν για άλλη μια φορά το πόσο σκοτεινοί είναι και πως επιβεβαιώνουν πως σαν σωστοί γύπες βλέπουν τον κόσμο από άλλη οπτική γωνιά.

Αφού τους είπαν πως θα φορολογηθούν για τις ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ που παίρνουν ορισμένοι κάθε μήνα, ενώ στην Κύπρο μιλάμε για ένα τεράστιο ποσοστό ανεργίας αυτοί απάντησαν πως αν θέλει το κράτος να τους φορολογεί τότε οι ομάδες να τους πληρώνουν και την φορολογία.

Επίσης άφησαν να νοηθεί, επί απειλής ουσιαστικά, πως αν προχωρήσει όλο αυτό θα ζητήσουν πιο μεγάλο μισθό, αφού σε άλλες χώρες της Ευρώπης παίρνουν παραπάνω από αυτούς.

Αχ, αυτή η λογική τους. Τόσος είναι και ο νους τους φυσικά. Είναι λες και αύριο ξυπνήσει ένας ποδοσφαιριστής στην Κύπρο και θέλει εκατομμύρια γιατί… στις άλλες χώρες της Ευρώπης τόσα δίνουνε σε άλλους.

Ρε μας κοροϊδεύετε? Εδώ ο κόσμος δουλεύει για 500 και 600 ευρώ και εσείς που εισπράττετε ένα τεράστιο ποσό σαν part time δουλειά και ενώ δεν πληροίτε καν οι περισσότεροι τα κριτήρια (τεστ κοπώσεως, αγγλικά, αποφάσεις στο γήπεδο) θα μας βγείτε και παραπονεμένοι.

Το πιο τραγικό όμως είναι το σημείο που μας είπαν πως η UEFA τονίζει ότι οι υψηλοί μισθοί αποτρέπουν τυχόν αποπροσανατολισμό των διαιτητών σε δυσάρεστες καταστάσεις. Γι`αυτό τα στήνετε ρε παιδιά? Τα 500 έξτρα ευρώ την βδομάδα είναι ψίχουλα? Ρε μας κοροιδεύετε?????????

ΥΓ: Τα περισσότερα να τα εισπράξετε από την ομάδα που βγάζετε πρωταθλήτρια, κοπρόσχυλλοι