Η εξάρτηση στον Καραβίδα


goulon omonoia

Η μεγαλύτερη εξάρτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή τη στιγμή είναι μάνατζερ Kώστας Χριστοδούλου γνωστός ως «Καραβίδας». Επειδή όμως διαπιστώνουμε πως ο κόσμος της ομάδας συνήθως φωνάζει αφού έρθει η καταιγίδα και θεωρεί «κακό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ» όταν κάποιοι τα αναφέρουν πριν έρθει η καταστροφή, θα προσπαθήσουμε να το γράψουμε όσο πιο απλά μπορούμε.

Με απλά λόγια λοιπόν, πως ΠΕΡΙΠΟΥ έχει η ιστορία:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για χρόνια κάνει τα «ψώνια» της με την βοήθεια του εν λόγω Μάνατζερ. Παίκτες με μεγάλη αξία έχουν έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ με την βοήθεια του, όπως Ασσίς και Αντράντε. Ο πρώτος πλέον εκπροσωπεί τον εαυτό του, αλλά η ουσία είναι άλλη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις του Σωματείου και τα αψυχολόγητα ανοίγματα με ποδοσφαιριστές που ξεκινούσαν από την χώρα τους με απαιτήσεις 40 000 ευρώ το χρόνο και υπόγραφαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ με 200 000 με τους μεσάζοντες να κτίζουν σπίτια και να ανοίγουν Cafe.

Ως εκ τούτου, η ΟΜΟΝΟΙΑ για να περάσει τα κριτήρια χρειάζεται το «οκ» από τους ποδοσφαιριστές στα συμβόλαια για τους διακανονισμούς πληρωμής. Ένας παράγοντας που βοήθησε σε αυτό δεν είναι άλλος από τον Καραβίδα του οποίου οι «πελάτες» που αγωνίζονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπογράφουν πρώτοι τους διακανονισμούς. Άρα η ΟΜΟΝΟΙΑ χρωστάει χάρη στον εν λόγω Μάνατζερ. Τα καλοκαιρινά φιλικά με την Δόξα γίνονται “θεσμός” σε μια προσπάθεια εξόφλησης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέραν τούτου, δανείζεται το ποσό των 50 000 ευρώ από τον Καραβίδα για να περάσει τα κριτήρια (2 χρόνια πριν) και ως αντάλλαγμα συνεχίζει να «ψωνίζει» τακτικά από τον Καραβίδα.

Αποτέλεσμα; Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τεράστια εξάρτηση από τον συγκεκριμένο Μάνατζερ και έτσι κάθε χρόνο 5-6 μεταγραφικές μας κινήσεις περνάνε από τον Καραβίδα. Και αν θέλετε και μια μικρή απόδειξη ας καταγράψουμε πιο κάτω τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν φέτος και ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ της μεταγραφής τους άνηκαν στον Καραβίδα:

Ρόντρι, Φυλακτού, Οικονομίδης, Ράμος, Φοφανά, Σκέμπρι και Γκουλόν.

Ο τελευταίος φαίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας να ήταν και η αιτία που ξεχείλισε το ποτήρι και ναυάγησε μια περίπτωση τεραστίας χορηγίας προς το Σωματείο. Κάποιοι επέλεξαν να διατηρήσουν την εξάρτηση του ποδοσφαιρικού μας τμήματος στο πρόσωπο του επιτυχημένου μάνατζερ, παρά να «χάσει» την μεταγραφή ο κρίκος της εξάρτησης.