Θα περιμένουμε ??


kaliftite vrexei putses apoel

Μπορεί να μας πει κάποιος καλοθελητής πόσα ξόδεψε η ομαδούλα τους, για να έχει στις τάξεις της όλους αυτούς τους τουρίστες?

Η χρονιά αυτή συνοδεύτηκε από τόσες αποδεσμεύσεις, τόσο αρχικά όσο και τώρα (Δώνης, Παπάζογλου, μάλλον ακόμη ένας). Από την άλλη έρχονται μέχρι τώρα 2 ακριβές προσθήκες (Λάνιγκ, Νάφιου) και συζητείται άλλη μία.

Και ενώ όλα αυτά χαρακτηρίζουν μια χρονιά πολυέξοδη και αποτυχημένη, προσθέστε σε αυτά τους τουρίστες  Επιτάφιος, Γιος του Αντρέα, Ρίσε, Σιέρινταν, Τζιεμπούρ και Ντε Βινσέντι όπου όλοι μαζί αγγίζουν πολύ περισσότερα από 2 εκατομμύρια, αλλά και την αναγκαστική περσινή ανανέωση του Κακά ούτως ώστε να… “σιωπήσει”.

Και να`ταν εδώ το τέλος? Ο Έλληνας στη ψυχή Μοράις δεν ανανεώνει αν δεν γεμίσει και αυτός τις τζέπες του. Βλέπετε δεν είναι χαζός να αμείβεται τα μισά από όσα παίρνουν κάποιοι τουρίστες. Ενώ πάνω κάτω την ίδια “ταλαιπωρία” φαίνεται να κουβαλά και ο Μαντούκα που στα 36 του είπε να λάβει λίγη ιατρική περίθαλψη πληρωμένη μιας και η καριέρα του τελειώνει.

Τώρα, μπορεί κάποιος να μιλήσει για τα οικονομικά παρατραβήγματα που κάνει η ομαδούλα τους? Ή θα περιμένουμε πότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει άνοιγμα για να βγει η γλώσσα μας ροδάνι ?