Απαγορεύονται τέτοια λάθη


doxa omonoia leo leandro

Δυο παιγνίδια με Δόξα (1/2) και Αγία Νάπα (8/2) περιλαμβάνει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος το πρόγραμμα της Ομόνοιας, από τα οποία καλείται να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών. Καλείται να πάρει και στις δυο αναμετρήσεις τη νίκη και συνεπώς έξι βαθμούς, ώστε να διατηρηθεί στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας ή ακόμη και να βελτιώσει τη θέση της.

Οι «πράσινοι» έχασαν σημαντικούς βαθμούς στον α’ γύρο, λόγω των… λαθών που έκαναν σε παιγνίδια με αντιπάλους που βρίσκονται από τη μέση του πίνακα και κάτω. Βαθμούς που αν τους είχε αυτή τη στιγμή ενδεχομένως τα πράγματα και οι προοπτικές της ομάδας να ήταν πολύ διαφορετικές…

Η Ομόνοια έχασε στον α’ γύρο οκτώ ολόκληρους βαθμούς, αφού γνώρισε την ήττα από Εθνικό (στο Δασάκι) και Αγία Νάπα (ΓΣΠ), ενώ έφερε ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα (Αμμόχωστος). Ειδικά όμως η ήττα, όπως αυτή μάλιστα ήρθε από την Αγία Νάπα, στοίχiσε και στοιχίζει πάρα πολύ όσον αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή που έχει η ομάδα. Να μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι το «τριφύλλι» κέρδισε με την… ψυχή στο στόμα, στο φινάλε, Δόξα και Οθέλλο, όπου θα μπορούσε να είχε επίσης απώλειες.

Εδώ που έχουν φθάσει πλέον τα πράγματα, τέτοια… λάθη είναι αντιληπτό ότι απαγορεύονται. Και αλίμονο αν οι «πράσινοι» επαναλάβουν τον… κακό εαυτό τους και έχουν απώλειες βαθμών. Επιβάλλεται και πρέπει να βρουν τον τρόπο οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα, να δείξουν ότι έμαθαν από τα λάθη τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς τόσο στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τη Δόξα, όσο και από αυτό που ακολουθεί με την Αγία Νάπα.

Στέλλα Σωκράτους/SportDay