Ένας γίγαντας για την άμυνα

188

herold goulon giant trifylli.net omonoia

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Γάλλου μέσου, Ερόλντ Γκουλόν. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας.

Ο Ερόλντ Γκουλόν στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας:

“Βρίσκομαι δύο μέρες στην Κύπρο και ήταν αρκετές για να διαπιστώσω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαι χαρούμενος που οι διαπραγματεύσεις είχαν επιτυχή κατάληξη και εντάχθηκα στην ομάδα”, ενώ συμπλήρωσε αναφορικά με τις εντυπώσεις του από το χρονικό διάστημα που είναι στην Κύπρο: “Αρκετοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όταν με αναγνώριζαν, έρχονταν να μου μιλήσουν για την ομάδα. Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η αφοσίωση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”.

Όσο για το τι να περιμένουν οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον ίδιο, ανέφερε: “Οι φίλοι της ομάδας να περιμένουν από εμένα ό,τι ακριβώς και από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Θα παλεύω για την ομάδα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Όμως για την ώρα δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Προτιμώ να μιλήσω στο γήπεδο”.

Ακολούθως ο ποδοσφαιριστής σημείωσε: “Το μοναδικό που έχω στο μυαλό μου, είναι να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα. Δεν θεωρώ ότι θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής. Το ποδόσφαιρο είναι παντού το ίδιο. Άλλωστε φρόντισα να μάθω αρκετά για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και για τα χαρακτηριστικά που αυτό έχει”.

Κλείνοντας, εξήγησε για το πώς αντιμετωπίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ: “Είναι ένα μεγάλη βήμα για εμένα η μετεγγραφή μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο κάθε ποδοσφαιριστής ψάχνει το καλύτερο για την καριέρα του και ασφαλώς η ΟΜΟΝΟΙΑ για εμένα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία”.