Πολιτική ζώων


apogonos leonida apoel

Όπως προαναφέραμε, η τελευταία ανακοίνωση της εταιρίας στημένα ρουφιάνοι και “αποεΡλ”  ντοπέ ποδόσφαιρο ήταν ότι πιο γελοίο εμφανίστηκε τον τελευταίο καιρό.

Οι ανθρώποι (ή ζώα όπως προτιμάτε, ο άνθρωπος έχει εγκέφαλο) με ανακοίνωση τους, ρίχνουν το φταίξιμο της βομβιστικής επίθεσης (υπόψιν πως ακόμη κανείς δεν γνωρίζει αν αφορά καν το ποδόσφαιρο ή όχι) στα παράπονα των παραγόντων του ποδοσφαίρου για κακές διαιτησίες.

Δεν μένουν όμως μέχρι εκεί αλλά υποστηρίζουν πως στο ποδόσφαιρο δεν θα πρέπει να έχει άποψη ούτε ο υπεύθυνος επικοινωνίας μιας ομάδας και να τηρούν όλοι την πολιτική των ήπιων τόνων (τουλάχιστο ο Χίτλερ είχε τα αρχίδια να λέει πως έτσι θέλω, έτσι κάνω). Στη συνέχεια μάλιστα γίνεται σαφές πως κάτι τέτοιο έχει ήδη προταθεί πιο παλιά σε παράγοντες άλλων ομάδων (ο αιώνια ευνοούμενος δηλαδή λέει στους παραπονούμενους να ψηφίσουν όπως μην έχουν δικαίωμα παραπόνου), κάτι που λογικά δεν πέρασε.

Με τη σειρά μας να τους ευχαριστήσουμε για την χυδαία και συνάμα γελοία τους ανακοίνωση, που αν και άθελα τους δίνει το δικαίωμα και στον τελευταίο φίλαθλο να ανοίξει τα μάτια του  και να αντιληφθεί το πόσο φασίστες είναι.