Κατάθεσε η φαλακρή δύναμη


koumas

Κατέθεσε ο Κούμας

Την πύλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου πέρασε αργά το απόγευμα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους των ανακριτικών αρχών, η κλήση για κατάθεση του κ. Κούμα, τον οποίον πολλοί θεωρούν άνθρωπο κλειδί στα όσα καταγγέλλονται, άπτεται αποκλειστικά και μόνον για την υπό διερεύνηση υπόθεση, περί προσπάθειας του νυν Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Μιχάλη Αργυρού να επηρεάσει διαιτητή για να ευνοήσει συγκεκριμένη ομάδα πρώτης κατηγορίας, η οποία την περίοδο 2011 – 102 αντιμετώπιζε τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο Λευκωσίας, όταν ο κ. Αργυρού παρουσιάστηκε για να εκδοθεί εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης, ο Πρόεδρος των Διαιτητών είχε προχωρήσει στην προαναφερόμενη πράξη, γιατί λεπτά ενωρίτερα ο κ. Κούμας είχε τηλεφωνήσει στον Ολλανδό Αρχιδιαιτητή Χανς Ρείγκβαρντ διαμαρτυρόμενος, με βάση πάντα την καταγγελλία, γιατί την προηγούμενη αγωνιστική δεν είχε ευνοηθεί από τον διαιτητή η εν λόγω ομάδα.

sigmalive