Hoolifan: “Εφάμεν το τυρούιν…”


hoolifan post

Έλα αλανιάρηδες χαιρετώ !!!!

Χουλιφαν πολλά θυμώθηκεν !!!

Έσχει κάτι τυπάκια ( όχι όλοι) που το παίζουν και οπαδοί αλλά στη τελική η μόνη λέξη που τους αξίζει είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!

Ναι ρε !!!! Εκείνοι που εμπήκετε μέσα ρε λαστιχάριες ήσαστε προβοκάτορες τζαι ξεπουλημένοι. Ήσαστε στο payroll του Ιωνά σταανταρ!!

Φκαίνει ο μισθός του Ιωνα, κόφκουνται τα δάνεια του, η cyta, το νερό του,…… τζαι το χαρτζηλήκι σας εσάς τους 20. Τα υπόλοιπα τρώει τα!!!!

Παραπάνω πάτημα τζαι επιχειρήματα εν εμπορούσετε να του δώκετε του μαλάκα. Μαλάκες. Αλλάν νάμπου λαλώ. Αφού ηθέλετε τζαι εδώκετε του πάτημα. Εντολοδόχοι!!!! Ατς είδατε λέξεις ο χούλις σας.

Η ιστορία ρε μαλακισμένα θα γράψει ποιοι εδιάλυσαν το οπαδικό κίνημα στη Κύπρο με τη κάρτα οπαδού. Εσείς τζαι κανένας άλλος. Εσείς με τις ηλίθιες τις πράξεις σας.

Εφκάλαν τζαι ανακοίνωση μην χέσω….Να μας πουν ότι εφάν το τυρούι με λία λόγια.

Αγια ολαν τζαι κανεί. Εγώ νομίζω να τζιλίσετε το αμαξούι σας που τα τυροκομικά είδη τζαι να πάτε στο διάδρομο με τα σκουπόξυλα τζαι να τα πισκαλίσετε του κώλου σας. Τζαι μετά περνάτε τζαι που το διάδρομο με τις παττίσχες τζαι συνεχίστε το πισκάλισμα.

Αδε ποτζί τον άρρωστο τον δικό σας……… Επίεν στην ψαραγορά έπιασεν τα χταπόδκια…..Ου γαμώτο. Εν σαντές τζε έβαλε περούκκαν ο κώλος του!!!

Η δικαιολογία των λαστιχαριων για τα επεισόδια ρε κοπέλια είναι ότι……. ήταν ξεκλειδωτη η πόρτα του Τσιρειου για αυτο εμπηκαν μέσα…..

Συμφωνώ. Εγω είμαι μαζί σας!! Λαλώ το ίδιο πράμα του διαιτολόγου μου για το ψυγείο τζαι δεν με πιστευκει !!!!!

«Αλήθεια σου λέω γιατρέ! Ούτε συναγερμό ούτε κλειδωνιά ούτε τίποτε. Έκαμα της έτσι τζαι άνοιξε……… Τάκκα επεταχτήκαν τα λουκάνικα μες τα σχέρκα μου να δραπετεύσουν……»

«Εφάμεν το τυρούι……τζαι εφάμεν το τυρούι.» λαλούν μας έσχει που τα προχτές….

Όχι μάνα μου εν εκαταλάβετε. Εννεν τυρούι που εφάτε εσείς. Εν ούλλη την εξαγωγή τυριών της Ελβετίας που εφάτε γαμώ τη θεά σας σας μέσα! Πόσο ρε πόσο !

Τυρί τέλος για την Ελβετία. Μόνο ρολόγια τζε σοκολάτες εμείναν που τα τωρά τζαι να παέι άτε τζαι κανένα bank account! Εποσπάσετε την. Aφου ήσαστεν λαίμαργοι ρε, αχόρταγοι!!

Edam ούλλα τζιαμέ !!!!

Που να φάτε ούλλο το μουχλιασμένο ροκφορ του κόσμου να σας πιάσει η σουρτάρα να σας πιάσει ρε δαίμονες. Να φκάλετε μανιτάρκα μες τα στομάσχια που τους μύκητες!!!

Άτε πάρτε φόρα πάλε τζαι πισκαλάτε κανένα κεφαλοτύρι του κώλου σας. Roundabout size τζαι τρύπες όπως τα κρουσφύγετα του Μασχαιρά !

Ιωνάς ο τυροκόμος ρε κοπέλια !!

Α ρε δκιάολεεεε είσαι πελλαμός !!!! Είσαι ο νούμερο ένα πανούργος. Εξεγέλασες τους ποντικομούρηες!

Ιωνά cheeseee μου pls !!!!!!!

Να σε δω να τραγουδάς τζαι τυρολέζικα με τα σορτσάκια σου τζαι να πεθάνω ρε κκερρραττά !

Γιο λε ί χουυυυυυυυυυυυυυυ !!!!

Δκιάολε…. να σε δω τζαι στο dancsing τζαι να πεθάνω. Να αυτοκτονήσω αν θέλεις……που είναι και η προτίμηση σου……

Τζέικ σάστου τζαι αν μεν του βάλεις καλό βαθμό βλέπω σε να κάμνεις μαθήματα μάμπο και τσα τσα του Αλ Καπόνε !!! Αρέσκει σου ρε σχίλλε αρέσκει σου !!! « Ένα κύριε Ιωνά, σου βάζω ένα βαθμό»

Τζαι εσύ ρε Δάκη. Έβαλες κακό βαθμό σάστου τζαι άκου τες σειρήνες πόξω που έσσο σου. Τσάι με μπατσόνι στο μπαλκόνι ρε Δάκη μου !!!!

Την άλλη που εν μαζί τους εν τη ξέρω για να την περιπαίξω. Σοβαρά ποια εν η άλλη?

Shit…..κατήσχη μου που την γενέκα μου. Στείλτε μου μήνυμα πέτε μου ποια είναι γιατί αν εν καμμιά ηθοποιός της αγαπημένης της σειράς……..τον ήπιαμε !!!!!

Που λέτε….

Δυστυχώς τούτη την τυροκατανάλωση σας ρε αρουραίοι θα την πληρώσουμε όλοι

Εν σας κανούν οι μαλακίες σας επήετε τζαι φορτωμένοι πράματα ρε ηλίθιοι. Άτε ούλλα να τα δεχτώ…….. Το μασχαίρι????? Τι το θέλετε ρε γαουρόσποροι το μασχαίρι?? Όξα ήταν………για το κασκαβάλλι???

Με έτσι νου που κουβαλέτε μερικοί έτην κάρτα οπαδού που έρκεται βουρητή, με τα μασχαιρουθκια σας τζαι τα αναίτια ντου σας μες τον αγωνιστικό χώρο. Τζαι αν εξαιτίας σας χάσουμε ούλλοι μας τα γήπεδα εν να πιάω τα μασχαιρούθκια σας τζαι να τα κονίζω πας τα δόντια σας σκατάες.

Εχαθήκαν τα σχέρκα ρε? Όξα εν ημπορείτε? Σχέρκα ρε μαλακισμένα. Σχέρκα. Έσχιετε?? Άτε τζαι κανεί.

Αλλά εν σας ξέρω…..με τη δικαιολογία μες το στόμα. Φωνάζουν σας « Μόνο με σχέρκα» τζαι σείς τάχα ακούτε… «Μόνο…μασχερκα»

Μάνα μου μάνα μου επιάσαν τζαι 40 άτομα. Τζαι δικαστήριο θα πάσιν οι 9……

Αλήθκεια……… Ήντα που τους είπετε τους μπάτσους τζαι εγλιτώσετε? « Ορκίζομαι κύριε όργανο, εγώ……. όσον τζαι άκκασα ??????»

Εφκήκε τζαι ο Ιωνάς να μας πεί « Οι χασισομένοι δεν έχουν θέση στα γήπεδα»

Εν θα αναλύσω τη θέση μου για το χόρτο δαμέ γιατί θέλω τζαι δέκα κόλλες ( ή κολλούες μεχμεχμεχμ)

Απλά λέω ρε Ιωνά, εν τζαιν ότι είμαι ειδικός ρε αλλά………….ίσως λέω ίσως αν έβρισκες τζίνους που το πουλούσην να ήταν καλύτερα……… Μπορέις? Μπορείς. Θέλεις? Εν θέλεις……

Ούτε τα πογλάουρα εν έχουν θέση στη πολιτική ρε γάρε αλλά εν τζαι εκάμαμε σας τζαι πρόβλημα τόσα χρόνια. Παπάρες. Εδιαλύσετε μας μες τούτο το τόπο τζαι θέλετε τζαι τα ρέστα

Αρέσκει μου πάντως. Που αντί η έννοια μας είναι η λύση του προβλήματος είναι η….μετατόπιση του. Έχω σου μιαν ιδέα ρε γάρε να φανείς σαν ο καλύτερος υπουργός δημόσιας τάξης. Άνοιξε της φυλακές να φύουν ουλλοι που μέσα. Τζε την νύχτα στις ειδήσεις παρουσιάσε το ρεπορτάζ « ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!…..Η εγκληματικότητα στο μηδέν…… Μπράβο στον κύριο υπουργό….»

Ξέρεις τι με πειράζει παραπάνω ρε μαλάκα…..Ότι η μισή Κύπρος εν να σε πιστέψει ρε γαμώτο…..

Αμαν. Ακούσετε το……??? Βουράτε χωρκανοί φακκάτε τις καμπάνες. Επαραιτήθηκεν ο Ομήρου….

Καταρχήν θεωρώ εντελώς λανθασμένο το χειρισμό της κεντρικής επιτροπής της Εδεκ. Έπρεπε μόλις τους είπες παραιτούμε, να σε πιάσουν να σε βάλουν μέσα σε ένα υπόγειο να σου βάλουν φαί νερό μια φορά τη μέρα…..τζαι να βάλουν στη θέση σου τζίνον που τις Πατάτες!!!

Μην σας πω εν καλύτερος του…… Τζαι μοιάζει του τζαι παραπάνω !!!!

Πάντως ρε Ομήρου εν τζαιν ότι έχω σε γραμμένο στα παπάρια μου απλά……….….αν έκαμνα δελτίο ειδήσεων σήμερα ήταν να έχω ρεπορτάζ για την Sindy το τεράστιο panda που γέννησε τρίδυμα στη Ταιβάν, μετά θα είχα ρεπορτάζ «πώς να φρουτσίζετε τον σκατζόχειρο σας» για τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν πετ σκατζόχειρο και αργότερα θα συνδεόμουν live με τις κούρσες ταχύτητας καραόλων! Τζαι κάπου από κάτω με μικρά γράμματα…..font size 0,03…….θα περνά μήνυμα « ΣΟΚ στη πολιτική σκηνή της Κύπρου, παραιτήθηκε ο Ομήρου»

Άτε μιας τζαι έπιασα τους ούλλλους ε να μεν πω τζαι για τον Άντρο τον άντρακλα?

Άντρος. Level τεστοστερόνης 1,234,879,99.00. Ο άνθρωπος είναι το απόλυτο αρσενικό φακκα το σχέρι του και παίζει το ηφαίστειο της Πομπηίας. Αρσενικό λέμεν. Ρε ο άθρωπος φκάλει τρίσχες πας τις τρίσχες του!!!!!!

Πάμε σε άλλο θέμα. Η χυδαιότητα των ημερών……..

Εμαζευτήκαν κορτωτοί καμαρωτοί και οι διάφοροι δολοφόνοι ηγέτες κρατών να λάβουν μέρος στη πορεία ενάντιων των……δολοφόνων των σκιτσογράφων στο Παρίσι! Με τις ταμπελούες τους Je suis Charlie

Εν Je suis Ποκλαντί που ήσαστε ρε μαλακισμένα. Εεεε μαλακισμένα. Ο άλλος έστειλε ως τωρά σύνολο δεκαπέντε σχολεία παιδιά στον άλλο κόσμο τζαι έσχει τα μούτρα να μου πιάνεται τζαι αγκαζέ με ύφος κνίτη να μου πάει τζαι πορεία. Που να σε πιάει ο χάρος που την μιάν τζαι ο δκιάολος που την άλλη να σε πάρει να διαδηλώσεις !!!

Eεν επήες τζαι εσού ρε Νίκαρε να βαστάς καμμιά ταμπελούα Je suis Βarber !!!

Πάντως έτσι χάλια ηθοποιούς ρε παγκόσμιοι ηγέτες έσχει να δω που την μέρα που είδα καταλάθος τις Οικογενειακές Ιστορίες…..

Να στέκει ο άλλος ατάραχος με ύφος αγελάδας τζαι να σου λαλεί « Μόλις έπιασα την γυναίκα μου την Ελένη να φιλιέται με τον κολλητό μου το Βασίλη. Δεν μου αρεσε καθόλου…… Δεν ξέρω τι να κάνω είμαι πολύ θυμωμένος……..» Ναι, φαίνεται σου…..

Άκου τους μαλάκες ρε.

Επιάν τα καλασνικοφ τζαι εκαθαρίσαν τους αθρώπους για κάτι σκίτσα.

Μαλάκες μου…… αν δουν καμμιά φορά το βιβλίο μου των νέων ελληνικών τζαι των θρησκευτικών στο γυμνάσιο τι σκίτσα έκαμνα στο πλάι…… πελλε εν γλιτώνουμε με τίποτε!!!! Επιανα τζε τις σελίδες ουλλες μαζί τζε εμετροφυλλούσα τες γλήορα……. κινούμενα σχέδια κανονικά μαλάκα. Θεός θεός!!! …..

Ππποοοοοο θα πελλάνουν τόσο πολλά που θα κάμουν συμφωνία με το θεό να με σκοτώνουν τζαι να με ανασταίνει κάθε μέρα……για να με ξανασκοτώνουν!!!!

Σύγχρονος Προμηθέας ο χούλις σας! Στα αρχίδια μου ρε. Το συκώτι μόνο μεν μου το τρώει κανένας αετός γιατί θέλω το να πίνω ρε μαλακισμένα!!!!

Το λοιπόν ηλίθιοι φανατικοί εξτρεμιστές των θρησκειών ανα το παγκόσμιο. Για να τελειώνουμε Ακούστε το καλά. Θα σας το κάμω κουτσιά καθαρισμένα…..έτσι για μερικούς που νηστεύκετε χέμας τζαι για μερικούς που δεν τρώτε το σχοιρί. ( ασπούμε σοβαρά. Εν τρώεις τον σχοίρο ρε μαλάκα τζαι έσχεις την απαίτηση να σου ακούμεν θέμας????? )

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ μας η θρησκείες σας. Στα αρχίδιαααααααα μαςςς !!!!! Σταματάτε να σκοτώνεται κόσμο ρε μαλακίσμένα. Σταματάτε ρε γαμώ τη θεά σας !!!!

Τζαι στο κάτω κάτω εν καταλάβω τι σας πειράζει τόσο. Εν να μείνει παραπάνω χώρος για εσάς στον Παράδεισο της κάθε θρησκείας σας. ……Σώννει τζαι καλά να έρτουμε τζαι εμείς??? Εν θέλουμε κύριος!!!!! Ατε ξαπολάτε μας τα !!!!

Επόμενο θέμα Cyprus Airways..

Δεν ασχολούμαι γιατί εκλείσαν δεν ασχολούμαι αν έπρεπε να κλείσουν. Εγώ κάμνω πασχιαμά. Όσοι ενοχλούνται……ας αλλάξουν πτήση. Ας εξάργυρώσουν τα……sunmiles τους τζαι να πάσιν με άλλο αεροπλάνο μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα !!!!

Άκουα που λέτε προχτές τον πιλότο της τελευταίας πτήσης των κυπριακών αερογραμμών και έλεγε με συγκίνηση « εύχομαι το μούφλον ( το σήμα των κυπριακών αερογραμμων που βασικά είναι αγρινό αλλά για ένα προφανέστατο λόγο που αγνοώ εμείς το λέμε….μούφλον…) να ξαναπετάξει……

Ε να σας πω το κρίμα μου. Εμένα το μούφλον ………..ούτε μου ακούεται για κάτι που πετά ρε μαλάκες ούτε μου φαίνεται για κάτι που πετά. Καλύτερα να κάτσει τζιαμέ που ένι…..

Ασπούμε δέτε το…..

Γιατί εβάλαμεν σήμα πάνω σε αεροπλάνο……… μια κατσέλα με τζέρατα ρε μαλάκες????? Πέτε μου ένας του μάρκετινγκ δκιάολε μαυρε !!!!

Τι ηθέλαμε να πούμε ρε φίλε? Εμπιστευτείτε μας?, ταξιδέψτε μαζί μας ? Με ένα ζώο που εν πετά???? Τι να πούμε τους πελάτες ρε? « Ελάτε μεν φοάστε εν πετούμε αλλά πηδούμε αρκετά μακριά?»

Αγρινό ρε φίλε πας το αεροπλάνο?

Κρεοπωλείο η Πράσινη Κοιλάδα ένα πράμα?

Ψαραγορά «Τα τρια γουρουνάκια» ?

Ηλεκτρικά είδη « Ο ανεμόμυλος» ?????

Το μούφλον αγάπη μου καλή να κάτσει τζιαμέ που είναι. Τζαι αν θα κάμουμε άλλη κρατική εταιρία να έσχει ένα πιο πετυχημένο σλόγκαν. Τζαι προπάντων να έσχει μια πιο επιτυχημένη λειτουργία γιατί τούτο το χρέος των Κ.Α τις τελευταίες δεκαετίες……..μόνο με το απύθμενο χρέος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να συγκριθεί !!!!! Σύρε τζαι να σύρεις σύρε τζαι να σύρεις…..

Εύχομαι και εγώ λοιπόν……το τριφύλλι να ξαναπετάξει τζαι μεν πει κανένας με μα με μου. Μαλάκες. Επετούσεν το αγρινό τόσα χρόνια τζαι εν εμιλήσετε !!!!! μεχμεμχεμχμεμεχμ

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!

Γειά σας αλάνια. Τα λέμε. Τζεράστε τζαι καμιάν μπύρα!!!!! Στανιό μου !!!!!!

Ήντα πελλός που είμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!

Ασχετο την ημέρας. Αν πάει ο μαλακάς ο Ατάντα μεταγραφή στην…..Αταλάντα, σκεφτείτε τις αγγλικές εφημερίδες…… Atanda at Atalanta. INCEPTION ΜΑΔΑΦΑΚΚΑΖΖΖΖΖ !!!!

Είπα το πεντε με έξι φορές γλήορα. Στο Ατα – λα –ντα κάθε φορά κοντεύκω να ακκάσω την γλώσσα μου μεχμεμχμεμχε

Υ.Γ Η πιο απότομη εναλλαγή συναισθημάτων. Φραπέ με άλας…….

Υ.Γ 2 Ήντα που να γίνει με τα premium ρε πρόεδρε. Παίζουν πελλό……Ας χάσουν τις θέσεις τους τζαι σίκκιμε. Έσχει πάρατζι να πιάσουν αν θέλουν…..έννεν έτσι που είπες. Άαααα ρε Δώρο αχαπαρίδη. Να σου δώκω νερό να πουλήσεις σε άνθρωπο που μόλις εφκήκε που την Σαχάρα εν θα τα καταφέρεις ρε γάρε….

Υ.Γ 3 Αφιερωμένο σε όλους τους “hoolifan” ανεξαρτήτως ομάδας. Με την ευγένεια και την αναίδεια τους μαζί, με τη τρέλα τους μα και με την υπευθυνότητα τους. Μα πάνω από όλα με την αγάπη για αυτή τη ζωή που κάνουμε από παιδιά. ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ ρεεε. Θα νικήσουμε, ναι θα τους νικήσουμε……Και μετά θα πάμε για μπύρες και χαβαλέ. Και καβγά άμα λάχει και ανάψουνε τα αίματα από τα ξύδια!!!! Καβγά όμορφο όμως, σαν πρώτα, με μαγκιά. Όχι σαν αυτούς τους μοντέρνους που χάνονται ζωές, μα σαν τους ωραίους τους παλιούς. Τους πρωτινούς. Με σεβασμό πάνω από όλα και με χαμόγελο στα ματωμένα χείλη στο τέλος της βραδιάς.

Υ.Γ 4 Μέχρι τον καιρό που θα μπορείς να κλωτσάς μια μπάλα ποδοσφαίρου ελπίζω να υπάρχει ακόμα μια αγάπη να σου δείξω να αγαπάς και εσύ. Να αγαπάμε μαζί. Καλώς να ορίσεις μικρέ..

O Hoolifan