Άξιοι προβοκάτορες !!!


10877957_10155078135225302_355614283_n_1

Άξιοι προβοκάτορες και πουλημένοι οι οπαδοί του αποερλ, για άλλη μια φορά κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να περάσει η κάρτα οπαδού και να εδραιωθεί ο τρομονόμος.

Στα λόγια όλοι είναι εναντίων και όλοι είναι against modern football στις πράξεις όμως κάνουν πλάτες στον Ιωνά και στα υπόλοιπα λαμόγια της κυβέρνησης. Πως είσαι against modern football ρε παπάρα όταν χωρίς λόγο δίνεις επιχειρήματα και πατήματα στον Ιωνά για να προωθήσει και να περάσει το νομοσχέδιο για την κάρτα οπαδού. Πως πείθετε τον κόσμο σας ρε? Τι σόι against modern football είστε ρε καθίκια που κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να γίνουν τα γήπεδα μας καθεδρικοί ναοί !

Είστε ένα μάτσο κακομαθημένα βουτυρόπαιδα που ποτέ τους δεν κατάλαβαν τι πάει να πει θυσία και αγώνας. Δεν έχετε ούτε τις αντοχές ούτε την θέληση ούτε την πυγμή να πάτε πραγματικά εναντίων στα αφεντικά σας. Πιστά ρομποτάκια στις θελήσεις τους και στις προσταγές τους. Για δεύτερη φορά φέτος κρεμάσατε το οπαδικό κίνημα με τις μαλακίες σας.

Εξαιτίας σας όλος ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου θα αναγκαστεί να φακελωθεί και να βλέπει την ομάδα του υπό συνθήκες Αγγλίας γιατί εσείς ρε καραγκιόζηδες δεν μπορείτε να βάλετε το νου σας μια φορά αν δουλέψει. Και τι κάνατε στη τελική? Τίποτα απολύτως. Μπήκατε στο γήπεδο και προκαλούσατε και μετά πάλι τροχάδι πίσω στις κερκίδες.
Η ιστόρια θα γράψει για άλλη μια φορά ποιοι πούλησαν το οπαδικό κίνημα. Είστε η ντροπή των οπαδών. Για άλλη μια φορά διαλέξατε μεριά και αυτή ήταν μαζί με τα αφεντικά σας. Άντε τώρα να πάρετε τα κοκκαλάκια σας να γλύψετε σκυλιά !!