Ας ελπίσουμε λοιπόν

103

omonoia mettalurg goal

Άκρως σημαντική η νίκη της ομάδας μας επί της αεκ για πολλούς λόγους.

Πρώτο: έχουμε φθάσει την αεκ στην 4η θέση, με δυνατότητα να αυξήσουμε τη διαφορά μας από τις άλλες που ακολουθούν αλλά και να κοντέψουμε τους από πάνω μας στον βαθμολογικό πίνακα.

Δεύτερο: ο στόχος για ευρώπη που θα βοηθήσει στην οικονομική εξυγίανση φαίνεται να μην είναι ουτοπία, χωρίς να σημαίνει ότι έχει εξασφαλιστεί.

Τρίτο: όλο αυτό που λέγαμε τόσο καιρό, αποδεικνύεται περίτρανα. Καλύτερα με παίκτες που θέλουν να παίξουν παρά με αστέρες που δεν θέλουν. Αυτό ακριβώς φάνηκε χθες. Χωρίς κεντρικό αμυντικό αλλά και χωρίς παίκτες να αδιαφορούν καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύτιμο τρίποντο από την επικίνδυνη αεκ.

Τέταρτο: η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι τώρα μετρούσε κάκιστα στατιστικά όσο αφορούσε τα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε 7 παιχνίδια είχε συγκεντρώσει 7 βαθμούς !! και ο συντελεστής τερμάτων βρισκόταν στο 4-8 !!  Τα εκτός έδρας μας παιχνίδια είναι αυτό που διαφέρει κυρίως από τους άλλους 4 της 5άδας. Κάτι που αν φτιάξουμε (αυτή η νίκη έδειξε πως μπορούμε) ίσως η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβει ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα και φανεί πιο αισιόδοξο το πράσινο μέλλον που όλοι προσμένουμε.

Σκληρή δουλειά λοιπόν και ας ελπίσουμε πως τα καλύτερα έρχονται.