Hoolifan: Ο Παναγή, ο Φούλης τζαι τα χημικά!


hoolifan_trifylli.net

Έλα ρε γαουρούθκια μου σχιλοπελλούθκια μου τι κάμνετε ρε αγαπούλες !!!

Εχαίκαμεν τέλεια ρε κοπέλια ξέρω το. Εγώ φταίω έσχιετε δίκαιο θα επανορθώσω. Δώστε μου το τσανς μου! Εν καλό αρθρούι σήμερα !!!

Που λέτε.

Χιονοστιβάδα εξελίξεων, μπαράζ αποκαλύψεων, σοκ και δέος, με αγωνία παρακολουθεί η κοινωνία τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο………

Σιγά σιγά να μεν σας σταθεί. Ο νονός ο νονός……

Τζαι εγώ εσιοκαρίστικα πολλά. Εφκήκεν ο Παναγή τζαι είπεν ότι υπάρχουν…..στημένα παιγνίδια στο ποδόσφαιρο! Έμεινα με το στόμα ανοιχτό, έμεινε τζαι ο κουραπιές αμάσητος!!

Μιλούμε δεν το χωράει ο νους μου, έκατσα λίγο στη καρέκλα να συνέρθω!!!

Έσυρα τζαι μια κλανιά μετά τζαι έφερα τα μίλια μου…

Ρε αστο δκιάολο μαλάκες έφκαλεν η γλώσσα μας μαλλιά, ολάν αλλάξαμε τις τζαι σχίλιες κομμώσεις, από μοικάνα, από χωρισχιά, μέχρι αντερκατ καπελλούι γαμώ το θεό σας μέσα τζαι έρκεστε τωρά να ανακαλύψετε την τασχινόπιττα

Άτε πισκαλάτε κανένα φούρνο Ζορπά του κώλου σας ρε μαλάκες . Ούλα τζαι τους φούρνους τζαι τα ράφκια τζαι τις πωλήτριες τζαι το κτήριο. Ούλλλα !!!

Τόσα χρόνια ρε….. τόσα χρόνια κάμνετε ούλλοι τις πάπιες τζαι τωρά απαιτάτε τζαι δικαιοσύνη.

Που ήταν η δικαιοσύνη ρε γαμημένοι που εκάτσαν κοπελούθκια μέσα που ούλλες τις ομάδες επειδή αντιδρούσαν στα σφυρκά σας ρε παπάρες?

Που ήταν η δικαιοσύνη ρε παλιο γαμήδια που άτομα που ασχολούνταν χρόνια με την μάππα κάμετε τους να μεν ξαναπατήσουν γήπεδο με τούτα ούλλα που είδαν τα μάθκια τους

Τελοσπάντων. Ας είναι. Να δούμε αν θα βγει κάτι καλό από αυτή την ιστορία. Λέτε η μαριονέτα…..να κάψει το κουκλοθέατρο?? Θα δείξει

Πάντως ένα θα σου πω ρε Παναγή. Έσχεις την ευκαιρία να μείνεις στην ιστορία του Κυπριακού αθλητισμού σαν τον άνθρωπο που άλλαξε πραγματικά το κατεστημένο. Ή……  έσχεις την ευκαιρία να μείνεις στην ιστορία σαν τον άνθρωπο που έσυρε την μεγαλύτερη κλανιά!

Αποφάσισε λοιπόν. Είτε γίνε ο υπεύθυνος που θα μας δώσει πίσω το ποδόσφαιρο είτε γίνε ο υπεύθυνος πωλήσεων αρωματικών χώρου !!

Σκέφτομαι……  Ελειψεν ένα μήνα ο Νίκαρος…….. τζαι άλλο λίο να με πιαν τζαι μένα που έκλεψα μια πίσσα που την περιπτερού τον τζαιρό του σχολείου!!! Ου δκιάολε!! Μουσουπέθκιον ρε Νικο!

Κάμε τα χολιντει σου μάνα μου ακόμα λίο !!!!. Πήγαινε κανένα Λας Βέγκας, πήγαινε κανένα μηνιαίο τουρ να δεις τα αξιοθέατα. Πχ τα εργοστάσια του johny walker…….

Ώσπου να έρτεις μπορεί να να έβρουμε τζαι με τον Ερντογάν έτσι όπως πάμε.

Αλληλεγγύη στους οπαδούς της Μπεσίκτας ρε φασισταρά, άτε πισκάλα τζίνον ούλλο το προεδρικό μέγαρο του κώλου σου τζαι άφηστον κόσμο ήσυχο!!!!

Ένα τελευταίο ρε Νίκο. Πριν την εγχείρηση που σου είπε ο γιατρός σου……δεσμεύομαι να παν όλα καλά…..εν εγέμωσες το σωβρακούι σου? Mεχμεχμεχμεχμ

Που λέτε……

Όλα τα έχουμε οι μάππες μας λείπουν είπε ο…Φούλης. Ε όχι τζε μόνο οι μάππες σου λείπουν Φούλη μου, όχι μόνο οι μάππες……… Λέιπει σου…..τζαι το……… φόκους!

Όχι το αυτοκίνητο !!!!! if u know what I mean !!!!

Μεν με θωρείς έτσι μεν με θωρείς!!! Α σόρρυ έννεν εμένα?

Πρέπει να είσαι πελλαμός στα πολεμικά παιγνίδια ρε Φούλη έτσι όπως σε θωρώ….Είσαι ο μόνος που μπορεί να κάμει lock on multiple targets ταυτόχρονα!!!!.

Ολάν παίζεις τον κομάντο πας την ταράτσα την ώρα που θωρείς τον στρατιώτη πίσω που τον θάμνο!!

Γιατί στο μπούκικο? Ολάν θωρείς το γκολ του Μέσι στην μιαν οθόνη τζαι τον πανηγυρισμό του Ρούνει στην άλλη!! Εν σου φέφκει τίποτε ρε σχιλλε!!! Ποδοσφαιρόφιλος!!!

Ποιος να παίξει μαζί σου πιλόττα ρε γάρε που τα μάθκια σου γυρίζουν σχεδόν ως τα αυκιά σου!!! Θωρείς τους άσσους τζαι τα κόζια τους ρε ιγκουάνα τζαι κάμνεις μας τζαι τον πιλοττάρη!!!!!!

Αλήθκεια όμως. Ώρα για αυτοκριτική ρε μαλάκες. Όλοι μας……Κεφάλι σκυμμένο κάτω.

Φούλης…….. Πρόεδρος μεγαλύτερου κόμματος στη Κύπρο και εγκέφαλος του μεγαλύτερου κυκλώματος στημένων παιγνιδιών στο ποδόσφαιρο μας…… Επαναλαμβάνω…. ο Φούλης!!!

Πόσο χάλια μπορεί να εν η κοινωνία μας ρε μαλάκες…… Σκέφτομαι να αυτοκτονήσω. Θα το ρίξω στο ποτό. Α σόρρυ τούτο έκαμα το ήδη.

Νοιώθω ότι απέτυχα σαν άνθρωπος άμαν βλέπω τον Φούλη στην τηλεόραση. Τζαι ασπούμε……… ΕΓΩΩΩΩωωω   θωρώ κανονικά ρε μαλάκες μου, είμαι τζαι εμφανίσιμος!. Έπρεπε να ήταν πλεονέκτημα τούτο ρε γαμώτο, πως στο δκιάολο επέρασε με ο Φούλης στην ιεραρχία????????

Όπως την παροιμία που λαλεί στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος…

Ε…… εμείς εκάμαμεν την στους τυφλούς βασιλεύει ο αλλήθωρος!!

Τρέμω στην ιδέα πάντως να αποδειχτεί τελικά πως πίσω από τα στημένα στο ποδόσφαιρο μας βρίσκεται ο Φούλης. Ρε μαλάκες αν κυκλοφορήσει η φάτσα του στο διαδίκτυο, ότι τούτο το παράπλασμα κάμνει ότι θέλει μες την Κύπρο εδώ και χρόνια, εν να δώκουν πάνω μας να μας εξαφανίσουν ούλλοι γιατί ντροπιάζουμε το ανθρώπινο είδος.!!!

Εν θα μείνει πυρηνικό τζαι χημικόν που εν θα μας το σύρουν ούλλες οι χώρες του κόσμου. Μιλούμε εν να γίνουν ούλλες οι αλλιζάβρες μας Γκοτζίλα !!!! Παναγή παίξε πελλόν μάνα μου να περάσουμε !!!! “

Παναγία μου τζαι το ιγκουάνα του γείτονα μου έτσι όπως το βλέπω…… εν να θέλει την μισή Κίνα να χορτάσει δκιάολε δκιαολε !!!!!

Εντωμεταξύ για να στηρίξω την θεωρία μου περί σάπιας κοινωνίας. Διαβάζω ξαφνικά στο διαδίκτυο……… Απόπειρα δολοφονίας κατά του….. Μαχαλεπάρη  ……

Κατεβάζω πέντε τεκίλλες, μπουκάλια. Όχι μόνο το ποτό, τζαι τα μπουκάλια μαζι! Σνιφάρω μια γαμμή αριέλ( όχι την γοργόνα που τα μικη μάους, το απορυπαντικό). Ποσφίγγω ένα λεμόνι μες τα μάθκια μου τζαι κουτουλώ την κελλέ μου πας τον τοίχο ώσπου να ρέξω που την άλλη τζαι να δω την γειτόνισα που κάμνει τα νύσχια της ! Μετά επιστρέφω τζαι ξαναδιαβάζω την είδηση. Αληθεύει. Επαναλαμβάνω την διαδικασία από την αρχή………..

Αλήθκεια…… πιάνεις τον ύποπτο, αγκαλιάζεις τον, βλέπεις τον με στοργή μες τα μάθκια τζαι απλά ρωτάς τον γιατί ρε φίλε? Γιατί?……

Εν το χωρεί ο νους μου ρε μαλάκα.

Ρε μαλακα να πάεις ισόβια…….. για τον Μαχαλεπάρη?? Για όνομα του θεού !!!!!! Ψεκάζουν μας!!!!!!

ΑΜΑΝ ΒΟΥΡΑΤΕ ΝΑ ΧΩΣΤΕΙΤΕ !!!!!! Είπα σας το ότι εν να μας αντακώσουν τα χημικααά οι ξένοι!!! Δκιάολε αρκίσαμεν !!!! Εν έχουμε σωτηρία !!!!!! Παναγή μας έκαψες !!!!!!

Που λαλείς ρε γάρε…… Κάτσε μέσα 10 χρόνια για παράνομο πάρκινγκ καλύττερα, παρά για απόπειρα δολοφονίας του Μαχαλεπάρη…..!!!

Ρε σκέφτου τους υπόλοιπους βαρυποινίτες. Αν ανοίξεις το στόμα σου τζαι πεις τους τον λόγο….. εν να πυροδοτήσεις νέο κύμα αυτοκτονιών στις κεντρικές φυλακές!!!!

Αλλαγή θέματος.

Τον άλλο επιάσαν τον για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εκάμαν τον τζαι διεθνή.

Ρε εμένα επιασαν με τόσες φορές για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στα γήπεδα και ούτε αγώνα παντρεμενοι vs ελεύθεροι στο χωρκον εν εσφυρισα…. Μα πόσο μέσο ρε Νικολαΐδη !!!!

Εξετάσεις για πρόσληψη διαιτητών 2014-15. Παρακαλούνται όλοι οι υποψήφιοι να εμφανιστούν με τις κουκκούλες τους στο ΓΣΠ Το Σάββατο η ώρα 9 την νύχτα.

Θα διαγωνιστούν στα εξής

Α) Πέρασμα και άναμμα φωτοβολιδων στο γήπεδο

Β) Μπάχαλα και φασαρίες με τους αστυνομικούς

Επιπλέον credit θα δίνονται για προηγούμενες συλλήψεις. Όσοι εκάμαν τζαι μέσα περνούν αυτόματα στους διεθνής!! Αλλά πρώτα πρέπει να περάσουν που τον Χρήστο Ηλία για ένα τυπικό έλεγχο στα αγγλικά!!! Μεχ μεχ μεχ μεχ

Γουεαρ αρ γιου ρε πεζεβεγκοσπορε εσου? Εβριθινγκ οκ? Θυμάσαι τότε που σου έστειλε έναν αστείο μια εγγλεζούα στο κινητό τζαι ερώτησες με ήνταλως να της γράψεις πίσω χα χα χα στα εγγλέζικα???????

Ήντα πελλός που είμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!

Κλείνοντας. Ας σταθούμε όλοι όρθιοι και να χειροκροτήσουμε την διασημότερη milf Λισα Ανν που εγκαταλείπει την ενεργό δράση της πορνογραφικής βιομηχανίας. Ε πουστοροκόλοι σηκωστείτε πάνω λαλώ σας τωρά τζαι δείξετε σεβασμό!!! !!! Εν σαντές τζαι κρεμμάζει τα παπούτσια ο Μέσι δκιάολε !!!!!!

Άτε ρε αρφούθκια. Τα λέμε. Keep the fire burning ! Stay Rude Stay Rebel !!

foulis on top

Υ.Γ.1 Μόλις είδα τούτη τη φωτογραφία σου ρε Φούλη…… είδα τον κόσμο με τα δικά σου τα μάτια… ΕΠΠΙΡΙΛΛΩΣΑΝ ΕΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΕΞΩ τζαι τα δικά μου ρε δκιάολε, τι κάμνεις τζιπάνω ρε κατέβα κάτω γλίορα. Γλιορααααα!!!

Υ.Γ.2 Ο μιτσής και ο ενήλικας στα δεξιά της φωτογραφίας…….αν δεν φωτογραφίζουν κάνενα ζωντανό Τυραννόσαυρο που κάμνει σκειτ μπορτ τζαι παίζει τζαι φυσαρμόνικα ταυτόχρονα…… ΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ!!!! Ασπούμε γυρίστε τζαι δέτε ρε γάροι !!!! Πίσω σας!!! History in the making !!!!!

Y.Γ.3 Πολλά άρθρα μου βοήθησαν αρκετούς από εσάς να ανέβουν ψυχολογικά σε στιγμές που ήσασταν down. Τούτο εν για να με βοηθήσει εμένα. Σας ευχαριστώ που ακόμα πιστεύκετε στο Hoolifan το μωρό ρισπεκτ !!!!!!!! Γεια σας αλάνια μου, τα λέμε. Μια τελευταία μπύρα ρε τζαι κανεί, μια τελευταία !!!!!

Y.Γ.4 «Tα παιδιά της Κυριακής». Ένας βιβλίο από εμάς, για εμάς, και στα @ρχίδια μας. Coming soon…..
Y.Γ.5 Προσπάθησα να πουλήσω την ψυχή μου στο Διάολο. Όλο με αποφεύγει με φτηνές δικαιολογίες. Μου λέει «πήραμε, πήραμε»……(Ηοοlifan)

Hoolifan | Επικοινωνία στο [email protected]