Ανακοίνωση για τη ρατσιστική επίθεση


omonoia official logo

Εκ μέρους των χιλιάδων οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας εκφράζει τη συμπάθεια, τη συμπαράσταση, την υποστήριξη και την αγάπη του προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Μίκαελ Ποτέ και την οικογένειά του, για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς του αποελ κατά τη διάρκεια του αγώνα αποελ – ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταδικάζει με όλη τη δύναμη της ψυχής της αυτή τη ρατσιστική συμπεριφορά, την οποία θεωρεί ξένη και ασυμβίβαστη με τα αθλητικά ιδεώδη και αρχές που πρέπει να διέπουν το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό στον τόπο μας.

Τα ίδια συναισθήματα πιστεύουμε ότι διακατέχουν και κάθε πραγματικό και αγνό φίλαθλο, ανεξάρτητα από σωματειακή τοποθέτηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διαβεβαιώνει τον Μίκαελ Ποτέ, ότι θα καταγγείλει τη συμπεριφορά αυτή σε όλα τα αρμόδια σώματα και θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, ώστε να αποτρέψει στο μέλλον την εκδήλωση παρόμοιων απάνθρωπων συμπεριφορών.

Αναμένουμε ότι τα αρμόδια σώματα της ΚΟΠ θα επιληφθούν του θέματος αυτού και θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις, ώστε να αποκατασταθεί το κύρος του Κυπριακού ποδοσφαίρου, που έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τις συμπεριφορές αυτές.

www.omonoia.com.cy