Θα ήταν αλλιώς αν έδινε το πέναλτι!


omonoia ael 2-0

Γράψαμε και στο προηγούμενο μας άρθρο γιαεπιστροφή στην πραγματικότητα, φωτογραφίζοντας την ευκαιρία που πήραν νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές σήμερα στο παιχνίδι. Γνωρίζουμε όμως πως ο κόσμος, αλλιώς θα αντιδρούσε αν το σημερινό αποτέλεσμα δεν ήταν η νίκη.

Επειδή λοιπόν εδώ δεν είμαστε αποελ για να κάνουμε το άσπρο, μαύρο να τονίσουμε πως το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα μπορεί να ήταν διαφορετικό. Αν για παράδειγμα η ΑΕΛ έπαιρνε το πέναλτι που δικαιούταν στο 41, ίσως το σκορ σήμερα να ήταν διαφορετικό. Ίσως πάλι η ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχαινε και περισσότερα τέρματα, όπως αυτό που κακώς ακυρώθηκε του Ποτέ και να παίρναμε την νίκη, γιατί πραγματικά δείξαμε να το θέλαμε περισσότερο.

Εκεί όμως που θέλουμε να καταλήξουμε είναι πως σήμερα δεν φάνηκαν αδυναμίες γιατί αγωνιζόμασταν με νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Αντίθετα είδαμε σήμερα μια ΟΜΟΝΟΙΑ καλύτερη από τις προηγούμενες εμφανίσεις. Μπορεί να χάναμε και τον αγώνα, όπως χάσαμε φέτος παιχνίδια με παρουσία άλλων ποδοσφαιριστών.

Είναι όλοι καλοί ή όλοι άχρηστοι; Ασφαλώς και όχι. Για να μπορεί να κριθεί οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει ίσες ευκαιρίες. Πρέπει να ξεκολλήσουμε από αυτήν την αρρωστημένη νοοτροπία, αν θέλουμε να ορθοποδήσει το Σωματείο. Όσοι πιστεύουν πως με το να δώσουμε ευκαιρία στα δικά μας παιδιά, θα πάμε διαβάθμιση πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν και να αντιληφθούν πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η χαμένη της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Η διοικητική της γύμνια και η έλλειψη επαγγελματισμού, έφεραν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα τρομερό αδιέξοδο, το οποίο μας απειλεί καθημερινά με διάλυση. Αν ξυπνήσουμε όλοι και ενεργήσουμε ως πραγματική ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγούμε από τα χρέη μια ώρα αρχύτερα. Και όλο αυτό ξεκινάει από πολύ ψηλά. Πιο ψηλά και από τους παίκτες, πιο ψηλά και από το τεχνικό επιτελείο.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΑΜΕΣΑ.