Βήμα Φιλάθλου: Ο απλός ο κόσμος εν υπέρ της διοίκησης


Βήμα Φιλάθλου

Σταματάτε επιτέλους ρε να μας κάμετε ρεζίλι. Ο απλός κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εν υπέρ της διοίκησης που προσπαθεί με νύχια και με δόντια για το καλό της ομάδας, τζιαι όχι μαζί σας που πάντοτε μας κάμετε ρεζίλι.

Πάντα είσαστε οι έξυπνοι εσείς τζιαι ούλες οι διοικήσεις εν άχριστες ενεν?? Σαν trifylli.net πάντα προσπαθείτε μέσω ίντερνετ να δείξετε την διχόνοια, ότι είμαστε 2 κόμματα λες τζιαι εν στηρίζουμε την ίδια ομάδα. Τζιαι μεν νομίζετε ότι έσχιεται δικαιό επειδή οι μιτσιοί που τα facebook εν μαζί σας.

Ο απλός ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ της καρδιάς εβαρέθηκε σας, τζιαι εσάς τζιαι της θύρα 9. Πότε οι συγκρούσεις με διοικήσεις, πότε οι τούρκικες σημαίες και πότε το κάψιμο ελληνικής σημαίας, μονίμως μας κάμετε ρεζίλι. Φτάνει πιά ο κόσμος εβαρέθηκε σας. Βάρτε μια φορά την ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω που τα εγώ σας.

Ελένη Σ. | Βήμα Φιλάθλου | Oι δικές σας απόψεις στο  [email protected]

.. να σχολιάσουμε απλά πως προφανώς για την φίλη Ελένη και για πολλούς άλλους η θύρα 9 και οι περισσότεροι από εσας τους αναγνώστες μας δεν θεωρείστε ‘απλοί’ φιλάθλοι, κυρίως γιατί έχεται την ταμπέλα των οπαδών. Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας..