Green Devil: Τί να μας πουν ρε?


green devil

Γεια σας αλάνια περπατημένα, ίσια και λεύτερα.

Τί μου κάνετε? Όλα καλά?

Έτσι σας θέλω ρε θηρία, πάντα εκεί στους αγώνες πρώτη γραμμή και άστε τα πρόβατα να μπεμπερίζουν.

Και ποιός του δίνει σημασία στην τελική? Αυτοί θα μας πουν εμάς πώς να νιώθουμε? Αυτοί θα μας πουν εμάς τί?

Εμείς αφιλοκερδώς, άρρωστοι με την ΟΜΟΝΟΙΑ, την τρέχουμε παντού, την σκεφτόμαστε σε κάθε σημείο που πάτησε το πόδι μας. Την αγαπάμε παραπάνω από τη ζωή μας ρε γαμώτο.

Και θα έρθει ο κάθε βαλτός, ο κάθε μιζαδόρος που σκέφτεται πως να φάει από την ΟΜΟΝΟΙΑ να μας πει εμάς τί?

Ο ένας βγάζει από τους καφέδες, ο άλλος από τις διαφημίσεις, ο άλλος από τους παίκτες, ο άλλος από τους εράνους, ο άλλος από τη μπουτίκ και πάει λέγοντας.

Το αγνό, το ΟΜΟΝΟΙΑτικο, το αληθινό είναι αυτοί που τα κάνουν από την αγάπη τους ρε θηρία. Εμείς που γράφουμε κάθε μέρα τις απόψεις μας, εμείς που πονάμε την ομάδα, εμείς που πάμε αντιφασιστικές πορείες πιο μεγάλες και από το ΑΚΕΛ+ΠΕΟ+ΕΔΟΝ μαζί !!!!!, εμείς που ήμασταν εκεί (δεν θυμάμαι καν πόσες συνεχόμενες μέρες) όταν έλεγαν του κόσμου για το κούρεμα, εμείς που πάμε πιο πριν στο γήπεδο για να ετοιμάσουμε κορεό από δικά μας χρήματα, εμείς που πάμε στην Πάφο να δώσουμε κανένα προιόν στον ταλαιπωρημένο και ξεχασμένο από την διοίκηση ΟΜΟΝΟΙΑτη, εμείς που φωνάζουμε για να ανοίξουν τα μέλη, εμείς που δεν δεχόμαστε να ξεπουλάνε το όνειρο μας κάποιοι Μονάρχες.

Τί να μας πουν εμάς αυτοί που ένοια τους είναι η τζέπη τους ρε? Δεν είναι αυτοί που διορίστηκαν από τους ίδιους που βάλανε τον Μιλτή? Δεν είναι αυτοί που χειροκροτούσαν τα 27 εκατομμύρια χρέη? Δεν είναι αυτοί που δεν ξέρουν που είναι το Ηλίας Πούλλος και το σωματείο? Δεν είναι αυτοί που σταμάτησαν τον οικονομικό έλεγχο γιατί θα αποκαλυφθούν όλα στη φόρα? Δεν είναι αυτοί που δεν πάτησαν ποτέ στα κλειστά? Δεν είναι αυτοί που ψηφίζουν με σκονάκια? Δεν είναι αυτοί που έσκυψαν τόσα χρόνια της ΚΟΠ? Δεν είναι αυτοί που ενοχλούνται με το πανό του Τσε Γκεβάρα? Δεν είναι αυτοί που ξεπούλησαν τις ιδέες τους?

Ότι τους πουν θα μας πουν, παπαγαλάκια βλέπετε….

Μου αρέσει πολύ να σας βλέπω να ξεσηκώνετε όλο σας τον μηχανισμό για 20 (έτσι λέτε) πελλοκοπελλούθκια…. Το ψέμα όμως λαμόγια έχει κοντά ποδάρια και να ξέρετε πως θα πέσει ο κόσμος σας, πάνω σας.

See you όλους, είτε που την πλευρά μου, είτε που την άλλη.

Green Devil | επικοινωνία στο [email protected]