Μας επιβεβαιώνει η ΘΥΡΑ 9


omonoia basket celebrations

basket eleftheria omonoia

Η ΘΥΡΑ 9 επιβεβαιώνει αυτά που γράψαμε 3 ημέρες πριν (Κάποιοι έβαλαν εμπόδια ακόμη και εδώ) ενώ αναφορά έκανε για το θέμα αυτό και στήλη της σελίδας μας (Χαμένος: Τα σημεία της παρακμής). Πιο συγκεκριμένα οι οργανωμένοι με σημερινή τους αναφορά στην επίσημη τους σελίδα στο facebook, γνωστοποιούν  την πρόθεση που είχαν να χορηγήσουν το τμήμα της καλαθόσφαιρας και την αρνητική στάση που βρήκαν απέναντι τους.

ΘΥΡΑ 9:

Η επίσημη πρόταση της οργανωμένης μας κερκίδας, όπως κατατέθηκε στην επιτροπή του καλαθοσφαιρικού τμήματος. Για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι απέδειξαν το αντί ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΟ αίσθημα τους, αφού αρνήθηκαν ανεπίσημα την χορηγία της ΘΥΡΑΣ 9, χωρίς να μπούν καν στον κόπο να απαντήσουν τουλάχιστον γραπτώς στην πρόταση, ενώ επιδεικτικά ανακοίνωσαν το νέο όνομα/χορηγό με την έναρξη του πρωταθλήματος πριν λίγες μέρες.

Φαίνεται πως κάποιοι ιεραρχούν το κόμπλεξ τους για την ΘΥΡΑ 9 πάνω και από τα ίδια τα συμφέροντα του σωματείου, αφού αρνήθηκαν μια κίνηση με πολλαπλά οφέλη για το τμήμα της καλαθόσφαιρας.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ…..

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

epistoli xorigias basket