Χαμένος: Τα σημεία παρακμής


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiro

Γεια σας αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες,

Με άκρως κακές διαθέσεις ξύπνησα σήμερα και ο λόγος περισσότερο από εμφανές. Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι η έλλειψη ελπίδας. Ίσως γιατί βλέπω εγώ φαντάσματα, ή μήπως υπάρχουν και δεν θέλουμε να τα δούμε;

Δεν έχω καμία όρεξη για αναλύσεις σήμερα, θα γράψω πολύ λίγα λόγια σε σημεία σε τι ακριβώς αναφέρομαι:

Το Σωματείο υποφέρει από οικονομικά προβλήματα που καλώς ή κακώς δημιούργησαν πρώην και νυν παράγοντες. Κανένας οπαδός δεν ήταν μπροστά σε υπογραφές συμβολαίων, μανατζερεων και τα λοιπά. Αντί όμως να τιμωρηθούν κάποιοι, τιμωρούνται οι οπαδοί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Το Σωματείο υποφέρει από οικονομικά προβλήματα και αυτοί που έχουν ΟΜΟΝΟΙΑτικες ρίζες, κτίζουν επιχειρήσεις πάνω στην ανάγκη του Σωματείου για άμεση εισροή χρημάτων. Κλείνουν συμφωνίες με εταιρίες για πράσινα προϊόντα, βοηθούν την ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει χρήματα και παράλληλα κτίζουν μια και καλή το μέλλον τους.

Το Σωματείο υποφέρει από οικονομικά προβλήματα όμως κάποιοι «υπεύθυνοι», «διοικούντες» δεν μπορούν να επενδύσουν μερικές χιλιάδες ευρώ για να ετοιμάσει η ίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ μερικά PROJECTκαι προτιμούν (λόγω ανικανότητας προφανώς) να τα ετοιμάσουν άλλοι και να δίνουν μερίδιο στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μερίδιο που την επόμενη χρονιά θα παίρνουν και άλλες ομάδες (αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ).

Το Σωματείο υποφέρει οικονομικά, και όμως ούτε και φέτος δεν σκέφτηκε κανένας της διοίκησης να πει ρε γαμώτο φέτος 100 000 από τα λιγοστά μας έσοδα θα δοθούν στην ακαδημία. Και έτσι έχουμε και φέτος μια ακαδημία που παλεύει να καλύψει τα βασικά της έξοδα από τα δίδακτρα των παιδιών, ενώ υπάρχει και η χείριστη αξιοποίηση των κλιμακίων μας σε όλη τη Κύπρο, καθώς δεν μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να συντηρήσει την ακαδημία της και ως εκ τούτου γεννιούνται αυτόματα προβλήματα διεύθυνσης και λειτουργίας της ακαδημίας με αποτέλεσμα ΟΜΟΝΟΙΑτικα παιδιά να αγωνίζονται σε ιδιωτικές ή ακόμη χειρότερα σε ακαδημίες άλλων ομάδων.

Το Σωματείο υποφέρει οικονομικά και ενώ δεν μπορεί η διοίκηση να συντηρήσει καν το ποδοσφαιρικό τμήμα (πόσο μάλλον τα άλλα τμήματα) έρχεται η ΘΥΡΑ 9 να σπονσάρει ένα τεράστιο για τα δεδομένα της ποσό και να αγκαλιάσει το ΜΠΑΣΚΕΤ της ομάδας, όμως κάποιοι στέκονται εμπόδιο σε αυτή την κίνηση και διχάζουν χωρίς κανένα λόγο τον κόσμο μας, σκαρτάροντας την ΘΥΡΑ 9 και τις χιλιάδες μέλη και υποστηρικτές της. Τιμωρώντας ουσιαστικά ποιους;

Το Σωματείο υποφέρει επικοινωνιακά, ο κόσμος δεν πιστεύει σε λόγια, έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στην ομάδα, κάτι που φωτογραφίζει άμεσα την διοίκηση της ομάδας, και ποιες είναι οι επικοινωνιακές τακτικές των πατεράδων και των παππούδων μας που διοικούν την ΟΜΟΝΟΙΑ; Ανοικτό πόλεμο με την ΘΥΡΑ 9 από ραδιοφωνικές εκπομπές, προσωρινή αποκοπή εισιτηρίων από τον κεντρικό σύνδεσμο των οπαδών, μποϋκοτάζ σε εκδηλώσεις των οπαδών, άρνηση να δεχτούν χορηγία από τους οπαδούς για την καλαθόσφαιρα και να τους ικανοποιήσουν.

Το Σωματείο υποφέρει επικοινωνιακά και αυτό φωτογραφίζεται και από τα «καλέσματα» για παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που υπάρχει ανάγκη για κάλεσμα στον κόσμο. Τον μοναδικό κόσμο που δεν χρειάστηκε ποτέ κάλεσμα για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή αποτυχία τότε ποια είναι;

Πόσο άσχημη βιτρίνα.. Το πόσο άσχημη είναι η βιτρίνα του Σωματείου μας αυτή τη στιγμή εξαρτάται μάγκες και από τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Αλήθεια δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που ντροπιάζομαι με το πιο κάτω…

Το πόσο κακή εικόνα παρουσιάζει το Σωματείο, γίνεται εμφανές ακόμη και από τον τύπο που κρατάει το μικρόφωνο στο ΓΣΠ και παίζει με την νοημοσύνη του μέσου ΟΜΟΝΟΙΑτη σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Ο τύπος πάω στοίχημα δεν είναι ικανός ούτε για να ψυχαγωγήσει ανήλικα σε παιδικό σταθμό. Προσωπικά σαν ΟΜΟΝΟΙΑτη με μειώνει η κάθε του πρόταση.

Μέχρι την επόμενη φορά, τα λέμε..

Χαμένος | [email protected]