Hoolifan: AΟΑΝ τζαι αμάν !!


hoolifan_trifylli.net

Χαιρετίζω σας αλάνια μου χαμένα ταλαιπωρημένα. Τι μου κάμνετε;

Χάθηκα ξέρω το. Έχω τζαι εγώ τα δικά μου, εσχιετε τζαι εσείς τα δικά σας, έχουμε τζαι την ΟΜΟΝΟΙΑ… άστα να πάνε.

Εν τζαι το Μπαρμπαρός μες την ΑΟΖ γάμησε τα μαλάκα… ούλλα χάλια!!! Ντισχ ντισχ!!!!

Στα παπάρια μου το Μπαρμπαρός ρε τζαι κατηγορήστε με για έλλειψη πατριωτισμού όσοι θέλετε. Όξα εν να δείτε πολλά τα αέρια τζαι τα πετρέλαια μπροστά σας.……

Απολογούμαι κοπέλια μου αλλά έχω άλλα μες το νου μου. Κάθε μέρα σκέφτομαι αν θα έχω να πληρώσω τις δόσεις μου, αν θα μου μείνουν να φάει το κοπελούι μου, αν θα έχω να πληρώσω το νηπιαγωγείο του, αν θα μείνουν να πληρώσω τους φόρους, τα αποχετευτικά το ρεύμα το νερό. Απολογούμαιιιιιι που γράφω στα αρχίδια μου το κράτος και τα κυριαρχικά του δικαιώματα, προς το παρόν έχω άλλα πολλά να με βασανίζουν. Ας βασανιστούν με τούτα οι αρμόδιοι. Πχ ο πρόεδρος. Λέμε τώρα. Αν μεν έσχει τίποτε άλλο να κάμει….

Τζαι ασπούμε σοβαρά ρε κράτος??? Εκατόν κάτι ευρώ αποχετευτικό τον χρόνο??? Κανεί. Ελάτε αποσυνδέστε με. Εν να πιένω απέναντι στο παρκούι κάτω που τον πεύκο. Αν θέλετε παίρνω τζαι τσεντούα νάυλον να τα βάλω μέσα. …….Όξα το πιτ μπουλ του γείτονα εν πιο έξυπνο που μένα. Τώρα τώρα….

Που λέτε αλάνια μου. Τούτο το σαπιοκάραβο μας που το βαφτίσαμε ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει.

Συνεχίζει τούτο το μαυρογέριμο ταξίδι, ένα λιμάνι όμως εν βρίσκουμε να πνάσουμε. Ούτε ένα βραχούι να δηθούμε ας εν τζαι καμιαν μέρα. Τίποτα ολάν. Μέρα νύχτα μες τούτη τη θάλασσα.

Θυμάμαι. Μετά που μια πιο παλιά μας ήττα ήρτα σπίτι μαραζωμένος τζαι είδε με το μωρό τζαι ήρτε τζε είπε μου « Παπά, εχάθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ?» . Αμέσως εδιόρθωσα . Είπα του. « Έχασεν αγάπη μου λαλω, όχι εχάθηκε. Έχασε.»

Πόψε σκέφτομαι τελικά ποιος είσχε δίκαιο εκείνη τη νύχτα…

Αχ . Τζαι τι να μας κάμει έναν αχ..

Δύσκολη χρονιά το 2015. Τζαι το 14 εν εφκύκεν ακόμα. Βαστάτεεε τζαι έρκουντε φουρτούνες!

Εν με κάνουν ούλλα τα άλλα έχω τζαι τα fairplay. Έλεος με τούτα τα fairplay ΕΛΕΟΣ γαμώ την αγανάκτηση μου μέσα !!!

Ρεεε η ΟΜΟΝΟΙΑ να πιάσει το τζοκερ εν να το δώκει πίσω για fairplay ρε είμαι σίουρος!!!!!

Εν με κανούν τα μαράζια μου να θωρώ τζαι κάτι wannabe φίλαθλους που τη Δυτική να χειροκροτούν την Αγια ναπα στο τέλος. Ασπούμεν τι ρε? Ένοιώσετε καλύττερα? Τάχα ανώτεροι? Παπαρδέλλες……

Κανονικά εν έπρεπε να θωρείτε μπροστά σας που τα νεύρα σας όχι να μου σηκώνεστε όπως τον πρίγκιπα Κάρολο τζαι να χειροκροτάτε σαντές τζαι θωρείται διαγωνισμό χορού βαλς. Πεισμώστε νάκκον γαμώ την ευγενή άμιλλα σας μέσα εν η ΟΜΟΝΟΙΑ που παίζει ρε όχι τα δεύτερα του Μπακιχαμ.

Ρε απλώναν όπως τα λέσχια οι πάιχτες της Αγιά Ναπας σαντές τζαι εν στο Nissibeachτζαι εμείς εκάμναμε fairplay στο 87΄ενώ εχάναμε με 2-1 !!!

Ε, να πάμε να τους αλέιψουμε τζε με λαδάκι καλό ρε κοπέλια αν θέλετε

Ή μάλλον να βάλουμε λίγο λαδάκι του κώλου μας τουλάχιστον να μεν πονούμε που μας γαμούν!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!

Που να τους βάλω να κάμουν bangee jumping χωρίς λάστιχο να τους βάλω!!!! Nα τους βάλω πας το slingshot τζαι να τους σύρω να πάσιν Πενταδάχτυλο να πάσιν όχι να τους κάμνω τζαι fairplay !

Έπρεπε να τους εχρεώναμε 5 ευρώ το κρεβατούι κάθε φορά που απλώναν μες το γήπεδο όπως μας κάμνουν εκείνοι όποτε πάμε το καλοτζαίρι τζικάτω να τους δω εδώ αν θα επέφταν κάτω τόσο συχνά !!!!

Ρε ήταν να ξεχρεώσουμε γαμώ τα χρέη μας. Αγια Ναπα, Εθνικός τζαι καμιά Δόξα εφκήκεν ο προυπολογισμός!!!

Ετζιλιούνταν όπως τον Καραγκούνη γαμώτα τζαι μόλις εφκαίναν της γραμμής πόξω εσηκώνουνταν όπως τους αππάρους τζαι εμείς διούμε τους την μάπα ρε???

Ξυνπάτε ρεεεε επήραν μας χαμπάρι περιπαίζουν μας. Καβαλιτζέψε τους τζαι φκάρτε τους την πίστη τους αφήκετε τους τζαι αλωνίζουν μες το ΓΣΠ σαντές τζαι το λιβάδι τους

Γαμώ τα προσκυνήματα μου μέσα. Πόση κκελλέ να σχίψουμεν. Ούτε η Παναγιά της Τήνου εν είδεν τόσους προσκυνημένους ρεεεεεεε !!!!!

Βκάρτε τζερκά Ομόνοιας τζαι μύρα ! Κλείστε συμφωνία με τον Τόμμη τζαι κανεί.

Ρε έδερε μας ο ΑΟΑΝ. Εκαταλάβετε το?. Ρεεε ούτε μια συλλαβή της προκοπής εν έσχει τούτη η ομάδα τζε ήρτε τζε έδερε με!!!! Αοαν ……… Mάσα ρε τζαι μετά λαλείς το γάρε ε γάρεεεεε !!

Ομάδα που ακούεται όπως τα μωρά του δημοτικού που μαθαίνουν τα φωνήεντα γαμώτο τζαι ήρτε τζε έδερε με !!! Έκαμε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μες την έδρα μου. Εν το χονεφκω . Ε το χοεφκο λαο σα το !!!!!!

Ρε ήρτεν ο Κολοκούδιας τζαι έκατσε μου το. Σοβαρομιλούμε? Τι να πω ρε εγώ τους παρέες μου που την Χαποελ τη Στανταρ Λιέγης την Μπάγερν και λοιπά. Δε φακκιν pumpkinguyfuckedme? Εν να νομίσουν ότι κάτι επήεν πολλα λάθος στο χαλογουίν party!!!

Ρε ήρτεν η Αγιά Ναπα ρε ποιος η Αγιά Ναπα τζαι έπιασε μου διπλό μες το ΓΣΠ. Που το μόνο που έπρεπε να χαρούν οι παίχτες τους έπρεπε να ήταν το διπλό ουίσκι στο μπαρ του ΓΣΠ

Απαιτήσεις μες το ΓΣΠ, ποιος η Αγιά Ναπα. Που έπρεπε να έρτουν να γυρέψουν την θερμενόμενη πισίνα τζαι τα happyour τζαι αντί για τούτα ήρτα τζαι εγυρεψαν μου τη νίκη!!

Ε κάμετε μας τζαι μας χαππι hour ρε ΟΜΟΝΟΙΑ τζαι κανεί μαζί σας! Εκάμετε τα μάθκια μας τζαι εν ανοίουν που τα σκατά που πίνουμε. Αφού εν θορκέσε άλοσπως ρε γαμώτο εν θορκέσε !!!

Να σε σπονσάρουν οι φαρμακευτικές τζαι κανεί ρε ΟΜΟΝΟΙΑ. Αφού κουμπούμε τους τα που τους τα κουμπούμε…..

Τζαι οι εταιρίες με τα αλκοολούχα. Καιρός να δώκουν κάτι πίσω στους καλύτερους πελάτες. Εκάμετε τα παλούτζια σας γρουσά γαμώ το δκιάολο σας, κάθεστε τζαι θωρείτε την ΟΜΟΝΟΙΑ τζαι πέμπετε βάρδιες μέσα στα εργοστάσια να αυξήσουν την παραγωγή άμα χάνουμε Κυριακή νύχτα.

Ρε ΟΜΟΝΟΙΑ ο γιατρός μου έγραψε παραπάνω συνταγές που τον Σκαρμούτσο τζαι τον Λαζάρου έλεος μαζί σου !!!

Ακούσετε τζαι το άλλο?

Πάρτε να έχετε τα νομοσχέδια του Ιωνά. Χαρείτε τις διατάξεις του τρομονόμου

Σεκιούριτι προσπάθησαν να συλλάβουν οπαδό μας στη Δυτική κερκίδα γιατί……έφτυσε….!!

Μάλιστα. Φαντάζομαι ρε Ιωνά άμα κλάνουμε εν να μας στέλεις το υπουργείο Περιβάλλοντος να κόφτει τικετούι??

Τωρά που το σκέφτομαι ο προηγούμενος παίζει να φάει τζαι κανένα προστιματούι για κατασπατάληση υδάτινων πόρων……

Ακόμα φαίνεται μερικοί εν εκαταλάβαν τι πάει να πει τούτος ο νόμος του Ιωνά. Εν να καταλάβετε ούλλοι σιγά σιγά. Ελπίζω μόνο να μεν είναι πολλά αργά

Άτε ουστ πουδαμε πουστοππεζζεβεγκε εν μας κανούν τα μαράζια μας με την ομάδα έχουμε σε τζαι σένα πας τα αρχίδια μας με τους νόμους σου. Γυρίζει σου πελλέ ξέρω το. Επειδή ανακάλυψεν ο άλλος τον νόμο της βαρύτητας πριν που σένα είπες να κάμεις άλλους σχίλιους πέρκιμου μείνεις στην ιστορία !

Αααα. Τζαι υπουργός τζαι εισαγγελέας ο κύριος Ιωνά;. Αηκε τζαι κανένα άλλο να φάει ρε πόσο ρε πόσο κανεί !!! Άκουσα γυρεύκουμε τζε προπονητή στην εθνική έσχεις κανένα απόγευμα όφκερο???

Α τζαι που είσαι εξυπνόβλακα μου. Λείπουν οι οργανωμένοι που τόσα παιγνίδια ως τώρα. Είδαμε πολλά τους οικογενειάρχες που τάσσεις τζαι τάσσεις ότι εν να γεμώνουν τα γήπεδα….

Άλλη έννοια εν έσχει ο οικογενειάρχης να έρτει στο κουκλοθέατρο σας επειδή εφύαν οι οργανωμένοι. Ντιρι ντισχ!!!

Άτε πάρε φόρα τζαι πισκάλα κανένα τόμο Ποινικό Δίκαιο του κώλου σου τζαι κανεί. Aν θέλεις τζαι κανένα Οικογενειακό έτσι για να πηγαίνει ασορτί, ελεύθερα. Πρίχταρε γαμώτο

Γειά σας αγάπες! Βαστάτε λαλώ σας ακόμα έχουμε!!!!

Υ.Γ Κάτι πρέπει να γίνει με το θήραμα επιτέλους μες τη Κύπρο. Ρε πάμε στο τζυνήι τζε ερκούμαστε σπίτι με όφκερα σχέρκα. Ακόμα λίον εν να μεν μας πιστέφκουν οι γενετζιες μας !!!!! Σκέφτομαι να παίρνω ας εν τζαι λίους στρούθους μόνο τζαι μόνο για να γλιτώνω την μουρμούρα !!!!

Υ.Γ 2 Κάτι μου λαλεί ότι όπου τζαι νασε θα φκάλουμε τα διαρκείας για το 15-16….

Υ.Γ 3 Στην τελική αν εβυθίζετουν το Σειρήνα όλα θα ήταν διαφορετικά….Ήταν να κάμνεις παρέα με τους ασχινούς ρε πελλόγιωρκο τζαι με τα φύτζια !!!

Y.Γ 4 Οι άλλοι παραγοντες του πασκε προτιμούν αντί να έχουν για χορηγό τους τη ΘΥΡΑ 9 τζαι να κάμουν κατι πρωτόγνωρο για τα κυπριακά γήπεδα τζαι το κυπριακό αθλητισμό επροτιμήσαν να βάλουν διαφήμιση Καπάτσος. Πολλά έξυπνη κίνηση τζαι πολλά επικοινωνιακή. Είσαστε για τις μπριζόλες ρε παπάρες για τις μπριζόλες τζαι τα κοτόπουλα. Ούτε ιδέα έσχετε για ομάδες και οπαδούς, ιδέα. Φάτε τζαι μια πατάτες τζαι κανεί λαμόγια…. ( κανένα πρόβλημα με την εταιρία Καπάτσος, το πρόβλημα μου μάστρε Καπάτσο είναι με κάτι καραγκιόζηες τζαι κάτι μανατζαρέους που την είδαν παράγοντες την ίδια ώρα που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα κανελόνια σου που τα κουπέπια )

Ο Ηοοlifan σας.. επικοινωνία στο [email protected]