Σεβασμός στη ΘΥΡΑ 9!


Αυτά ανέρτησαν στον επίσημο λογαριασμό στο facebook οι οργανωμένοι μας και δεν μπορούμε παρά να επικροτήσουμε τις ενέργειες τους. Για άλλη μια φορά δείχνουν την αλληλεγγύη τους σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Πράσινε λαέ στήριξε την προσπάθεια αυτή με όλες σου τις δυνάμεις. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιρικός σύλλογος!

Σήμερα δεν θα ασχοληθούμε με τα ποδοσφαιρικά θα ασχοληθούμε με τους κολασμένους της γης που η μοίρα τους έφερε να βρεθούν στα κολαστήρια του κυπριακού κράτους, τους 350 πρόσφυγες που έσπειραν την ταραχή στον βολεμένο λαό της νήσου μας.

Έτσι λοιπόν και εμείς πιστοί στις αρχές και στα ιδανικά μας δεν μπορούμε να μην ευαισθητοποιηθούμε από το δράμα που περνούν αυτοί οι άνθρωποι. Μετά από επικοινωνία που είχαμε με μέλη του Ερυθρού Σταυρού ενημερωθήκαμε για τις ανάγκες και τις ελλείψεις που υπάρχουν στον χώρο κράτησης τους και σας καλούμε όπως στηρίξετε την προσπάθεια της οργανωμένης μας κερκίδας για συλλογή των παρακάτω ειδών.

Ρούχα γυναικεία-αντρικά-παιδικά

Τσάντες-βαλίτσες

Παπούτσια αντρικά

Αντηλιακά-κρεμά προσώπου

Shampoo & shower gel

Σκόνη πλυσίματος για ρούχα

Σοκολάτες κρουασάν τσίπς (για τα παιδία που βρίσκονται στον χώρο)

Η συλλογή θα γίνετε καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ στο κεντρικό μας Fan Club θα αρχίσει από σήμερα (Τρίτη) και θα τελειώσει την ερχόμενη Κυριακή.

Ας βοηθήσουμε όλοι να πετύχει αυτή η προσπάθεια για να γίνει όλο το λιγότερο πιο οδυνηρή η κράτηση αυτών των ανθρώπων. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας ας έχουμε τους χιλιάδες πρόσφυγες που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους μετά από την τουρκική εισβολή του 1974 κυνηγημένοι και φοβισμένοι από τον ίδιο φόβο που ανάγκασε του πρόσφυγες από την Συρία να αφήσουν την χώρα και τα σπίτια τους.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9