Αφού πάτε, στηρίξτε…


kos_4314_0

Γύρω στους 400 με 500 οι φίλοι της ομάδας μας που πήγαν στο Δασάκι. Ο πράσινος λαός στην πλειοψηφία του τήρησε δυναμικά την αποχή και κτύπησε την ομάδα-πιόνι της παράγκας αρκετά δυνατά.

Σίγουρα ο καθένας κάνει όπως νομίζει. Εκείνο που θα παρατηρήσουμε όμως εμείς είναι η έλλειψη στήριξης προς την ομάδα από αυτούς που πάνε γήπεδο τις τελευταίες αγωνιστικές.

Σήμερα ο λόγος της αποχής κατά την γνώμη μας είναι ιερός. Είναι ένας πόλεμος που πρέπει να δώσουμε επιτέλους, φτάνει να τον αναβάλλουμε και να τον αναβάλλουμε. Από εκεί και πέρα καταλαβαίνουμε απόλυτα και αυτούς που μας λένε δεν μπορούν να αφήσουν την ομάδα μοναχή της και πάνε γήπεδο. Ωραία λοιπόν. Αφού πάτε, στηρίξτε. Αν πιστεύετε ότι με το να βλέπουν 400 άτομα στις κερκίδες να φωνάζουν κανένα Εεεε και κανένα Οοοοο σε κάποιες φάσεις οι παίκτες μας θα παίξουν καλύτερη μπάλα συγνώμη αλλά δεν συμμεριζόμαστε την άποψη σας.

Το να λες δεν αφήνω μόνη την ομάδα σημαίνει θα πας στο γήπεδο, θα ξελαρυγγιαστείς και θα την σπρώξεις για τη νίκη. Αν είναι να πας, για να κάθεσαι συγνώμη αλλά στη τελική ούτε την ομάδα βοηθάς και δίνεις και τα λεφτά σου στους αντιπάλους.