Άστρα: Η εκπομπή του προέδρου


ASTRA_COM_CY-2-profile

Ακούγοντας χθες την «εκπομπή του προέδρου» στο Άστρα 92.8 κρατήσαμε μια χαρακτηριστική κουβέντα του Γιώργου Σιεχερλή. «Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα τους», ζωγραφίζοντας την ΘΥΡΑ 9.

Για όσους άκουσαν την εκπομπή, οι πρώτοι ακροατές (προφανώς φίλοι της ΘΥΡΑΣ 9) προσπάθησαν να διακωμωδήσουν την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Σωματείο μας, θέτοντας ερωτήσεις για τα αντικείμενα που πετάχτηκαν στο γήπεδο και στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα, παρά την απουσία της οργανωμένης μας κερκίδας.

Ο δημοσιογράφος που επανειλημμένα τονίζει πως «έχει γνώμη και θα την εκφράζει» τηρεί την υπόσχεση του και το πράττει μόνο όταν είναι να αναφερθεί εναντίων της ΘΥΡΑΣ 9 και να στηρίξει τον πρόεδρο ή τα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια. Τρανό παράδειγμα για όσους γνωρίζουν την αθλητική εκπομπή του εν λόγω ραδιοφωνικού σταθμού, είναι η ανοχή στους ακροατές που κατηγορούν τους οργανωμένους, αφήνοντας τους να αιτιολογήσουν την άποψη τους, ενώ πολλές φορές ο ίδιος ο δημοσιογράφος συμπληρώνει τις προτάσεις των ακροατών ακόμα και μετά το τέλος της παρέμβασης τους. Μάλιστα στην χθεσινή εκπομπή ο κύριος Γιώργος, μας είπε πως χθες υπήρχαν οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 9 στο γήπεδο και το έθεσε με τρόπο τέτοιο που να υπονοεί πως «ίσως» τα αντικείμενα έπεσαν και πάλι από την ΘΥΡΑ 9.

Ο καθένας δικαιούται να έχει γνώμη και να την εκφέρει. Γνώμη έχουμε και εμείς όμως, και την γράφουμε ξεκάθαρα. Η συγκεκριμένη εκπομπή, παρά την καλή της πρόθεση, δίνει το έναυσμα κάθε φορά για αντιπαράθεση του απλού κόσμου με την ΘΥΡΑ 9. Και αυτό γίνεται συστηματικά και σε βάθος χρόνου. Ας σχηματίσει ο καθένας τη δική του γνώμη.