Αυξάνονται οι επιλογές του κόουτς


Kostas-Kaiafas-Omonia1

Περισσότερες θα είναι οι επιλογές στη διάθεση του Κώστα Καϊάφα στο παιχνίδι με την Ν. Σαλαμίνα, καθώς σιγά σιγά επιστρέψουν και οι τραυματίες και το ρόστερ αποκτάει μεγαλύτερο βάθος και ευελιξία.

Η αποθεραπεία του Άντονι Σκαραμοτσίνο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με άνεση στο κέντρο της άμυνας σε σύστημα τριών σέντερ μπακ, αλλά και σε σύστημα με 4 πίσω στο αριστερό άκρο, δίνει την επιλογή στον κόουτς να αλλάξει τα πλάνα του αν το επιθυμεί.

Επιπλέον έτοιμοι πρέπει να θεωρούνται και οι Μαργκάσα, Ρούμπιο οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους και τίθενται στη διάθεση του Καϊάφα. Ο πρώτος μπορεί να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και τον άξονα σε αμυντικό ρόλο, ενώ πολλές φορές αν χρειαστεί μπορεί να βοηθήσει ακόμη και σαν επιτελικός μπροστά από τα αμυντικά χαφ. Ο Ρούμπιο αν βρει τον περσινό καλό του εαυτό μπορεί να δώσει φοβερές λύσεις τόσο στα επιθετικά φτερά, όσο και στην επίθεση. Το σίγουρο είναι πως αυξάνονται οι επιλογές του κόουτς.