Hoolifan: NUKE us M0THERFUCKER5 !!


hoolifan_trifylli.net

Έλα ρε γαουρούθκια μου πως πάμε??? Ήσαστεν καλά να σχιέρουμε? Εν νοθουμε ρε εν νοθουμεεεεεε!!!

Η αληθκεια προχτές εν τζαι εκαμαν μας ice bucket challenge… Επισκαλήσαν μας την με το παγόβουνο ήρτεν τζαι ο Τιτανικός τζαι έκατσε μας την!!!

Αμαν ήντα κλεψιά ήταν εκείνη της Πέμπτης! H κλεψιά του αιώνα!!! Εκουρέψαν μας πάλε ρε μωράκια !! Δκιάολε δκιάολεεεε

Εν μας εκανούσεν ο Νίκαρος….

ΡΕ Τουντορ γαουρόσπορε το όνομα σου να ξέρεις εν θα σβηστεί ποττε που το νου μας. Εν να σφαχτούν πολλοί σχοίροι που εν να κορτώσεις νούρο ρε γουρούνι, εν να πιούμε πολλές κάσχιες μπύρες που να μπεις μες την κάσχια!!!

Έτσι να σε βάλω μέσα σε ένα δωμάτιο τζαι να βάλω ένα τραυλό να σου τραγουδά το τρρρρρρρρρρανκίλα ώσπου να αυτοκτονήσεις!!

Έτσι να σε χαράξω 1000 φορές με το τσακκούι τζαι να σε προκαλέσω να κάμεις το ice lemon juice bucket…

Τζαι τόρμααα μεν το κάμεις. Σκέφτου τζίνα τα λεμόνια σωστά, πριν να τα κάμω juice…… ένα ένα μες τον κώλο σου. Τζαι μεν δεις ήντα λεμόνια κάμνει η λεμονιά της Ξενούς…… Εν να νομίσεις εν πεπόνια μαλάκα !!

Λοιπόν μάγκες. Στα παπάρια μου που εν ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάντρου. Έβρετε μου τάφο να θάψω τούτον τον Αλεξάντρου τζαι μετά κάμνουμε ότι ανασκαφές θέλετε.

Εναποθέτω τις ελπίδες μου στο πανάρχαιο ρητό « Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στο τόπο του εγκλήματος»

Please please please please please please please please please please ενημπορώ  πηδώ ίσχια πάνω που το κακό μου, please please…….ξαναέλα !!!!! Δώσμας μιαν ευκαιρία….ΠΛΙΖΖΖΖΖ !!!!

Περιμένουμε και δηλώσεις «συμπαράστασης» από το μεγάλο άνθρωπο της ΟΥΕΦΑ το κ. Λευκαρίτη. Δεν είχε χρόνο να παρακολουθήσει τον αγώνα μας λέει…. μπεχμπεχμπεχ

Ε πέψε το dvd του ξάδερφου σου του παιδέρα καλό ρε παλιομαλάκα που έσχει καμπόσο χρόνο τζιαμέ που έν τζαι εν αδκιασερός…… να το δει τζαι να σου πει τις παρατηρήσεις του.

Αν σου αρκέψει όμως κάτι πουτούτα τα «μα σάννα τζαι νακκον ηλικιωμένοι τούτοι οι ποδοσφαιριστές εν έσχεις τον αγώνα των UNDER 15 να μου στείλεις….» παρέτα καλύτερα. Μείνε στην αρχική δικαιολογία ότι εν είσχες χρόνο να το δεις.

Μαλάκες…….. Ευτυχώς που έφυεν ο Αλίπιο ήταν να τον σινιάρει ο ανώμαλος!!

Ήταν δυνάμενη φατσιά μαλάκες μου ήταν. Έννεν αντροπή μας να το παραδεχτούμεν. Εν τιμή μας. Γιατί ήμαστεν ακόμα δαμέ!!!

Ναι εκλάψαμε, επονέσαμε που μας έκλεψαν το όνειρο μέσα που τα σχιέρκα μας, ναι εγονατίσαμε χαμέ τζαι δεν εσώναμε τα πόδκια μας να φύουμε που το γήπεδο. Εσηκώσαμεν όμως στο τέλος ο ένας τον άλλο τζαι εσυνεχίσαμε. Στηριχτήκαμε ό ένας πας τον άλλο, εδώκαμε τα σχέρκα με τον δίπλα μας τζαι αγκαλιασμένοι την επόμενη πήγαμε και πάλι στη γραμμή για τα εισιτήρια.

Εμένα ευτυχώς εκάθουνταν γενέτζιες δίπλα μου μεχμεμχεμχμεμχ Βοηθάτε με συντρόφισσες αφήστε με να παρηγορηθώ στες αγκαλιές σας !!!!!

Έλα, έλα. Σοβαρά.

Γιατί τελικά ίσως να μην υπάρχει τίποτα να μας σταματήσει. Κάθε χρονιά παθαίνουμε και κάτι χειρότερο κι όμως την επόμενη πάλι θα δεις τις ίδιες ταλαιπωρημένες μα χαρούμενες φάτσες δίπλα σου στη κερκίδα.

Στη τελική δεν ξέρω τι φταίει…… Η μοίρα, η κατάρα, το σύμπαν, η αδικία, οι αλλόθρησκοι, οι «δικοί» μας, oΘεός, ο Αλλάχ, φταίει και ο Χατζηκωστής???

Δεν ξέρω και δεν παίζει καμία σημασία. Σημασία έχει ότι έχουν αποτύχει οικτρά να μας τελειώσουν ότι μα ότι και να κάνουν. Δεν μας ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΠΟΤΕ !!!

Κατσαρίδες βακτήρια και μαλακίες! ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ μάνα μου εν ιξιλίφκουνται με τίποτε!!!

NUKE us MOTHERFUCKER5 !!!!!!

Τωρά που σας αθυμήθηκα . Πέτε μου τα λίο για τις τιμές των εισιτηρίων σας για το τσάππιο λι !!!! Μεν μου παίζετε πελλόν!!! Μιλάτε !!!!

Αχαχαχαχαχαχαχα τζαι ενόμισα ότι εμάς ήταν η κλεψιά του αιώνα. Ρε εσάς περιπέζουν σας μέρα μεσημέρι. Ρε εσείς ήβρετε την γενέκα σας καβαλούρι τζαι λαλέι σας « δεν είναι αυτό που νομίζεις ο Μάκης είναι πολύ καλό παιδί απλά δεν ήξερε την συγκεκριμένη στάση τζαι είπα να του δείξω μεν κάμνεις έτσι ρε πέ ι πι !!!!»

100 με 130 ευρώ να δω την Μπαρτσελόνα???? Εννοείς για όλο το ισπανικό πρωτάθλημα έτσι???????

ΡΕ γάροι με άλλο 100…..θωρείτε…….. τζαι την πόλη, θωρείται τζαι την ομάδα. Μουαχαχαχαχααχαχαχα!

Έτσι σοβαρά με έτσι τιμή εισιτηρίου… αν μεν έρτει ο Μέσι να φκάλει σέλφι με ούλλους σας εν αξίζει ρε μαλάκες! Πας τα γόνατα σας χέμας!!!

Ρε να έρτει να κάτσει δίπλα σας έπρεπε, να τρώτε τζαι που τα τσιπς του όπως στη διαφήμιση ρε γάροι! Ήντα τσιπς ρε, τζαι την κόκα κολα του ρε του ττάππου !!

Ρε με έτσι τιμή κανονικά πρέπει να σας διούν τζαι ένα δόντι του Σοάρες για ενθύμιο γαμώτα μέσα! Να σας αφηκουν να ακκάσετε τζαι νάκκον το λαιμούι του

Μεν σας πω να σας αφήκει τζαι ο Πικέ να πιάσετε νάκκον κωλούι της Σιακκίρα!!!

Μεν σας πω τα VIPσας δκιαλέουν τζαι σύστημα που να παίξει ο προπονητής τους!

Πείτε μου πως νιώθετε? Να παίζει η ομάδα που βουράτε που πίσω ( εσείς οι 1000 τελοσπάντων) ομίλους………… για να κάμνει τσεκ ινν που το ΓΣΠ η κάθε κυράτσα και ο κάθε λεφτάς που εθυμήθηκε ότι εν με το αποελί… όχι μόλις επέρασετε ομίλους…. ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΚΛΗΡΩΘΗΚΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!!

Αnyway…εσείς ξέρετε. Θυμάστε. «Εμείς εδώ που είναι οι 22»

Άτε ένα τελευταίο τζαι κανεί ρε λαστιχαρουθκια, αφού ξέρω το αγαπάτε με.

Πέτε των κυράτσων που εν να την δουν on tour ότι τα coffe shop που εν πάσιν Άμστερνταμ εν φημίζουνται για το καπουτσίνο τους!!! Άμπα τζαι συγχυστούν!

Ήδη φαντάζομαι τις αντιδράσεις τους μετά….

Ίσχια μπαίνουν μονομιάς με στο trip advisor και γράφουν σχόλια « Μην πάτε εκεί, σας το λέω, εγώ πήγα με την φίλη μου την Ελένη και παραγγείλαμε καπουτσίνο, ήταν απαίσιο, μας έφεραν και κάτι μπισκότα μπαγιάτικα σίγουρα, και το μαγαζί μύριζε περίεργα και σε μια φάση ήρθε και ένας ροζ ελέφαντας και κάθισε στο δίπλα τραπέζι, δηλαδή έλεος έπρεπε να απαγορεύονται τα κατοικίδια, και μην νομίσετε είμαι πολύ ζωόφιλη ναι, απλά να ρε παιδί μου πάεις να πιεις το καφέ σου και με την ησυχία σου….»

Ουσττττττ ρε με τις γουννες τα γρουσαφικά τζαι τους σουβάες πας τα μούτρα που τα γήπεδα ρεεεεε !!!!

Πρεμιέρα με τους πελάτες… πάλε γαμήσι η ανώμαλη. Πάλε πάλε πάλε. Εν μπορώ θέλω να κλαίω….

Τι ξενέρα ρε παιδί μου σοβαρά κανένας εν με καταλαβαίνει σοβαρά. Ρε μα να γαμώ το ίδιο μ0υνί συνέχεια τζαι συνέχεια τζαι συνέχεια… Πόση ρουτίνα ρε παιδί μου πόση. Ρε μόνον ο ΑΔΑΜ καταλάβει το πόνο μου!!!!

Τζαι τζίνου άτε ίσχε τζαι λίο σασπενς μέσα κανένα μηλούι κανένα φίδι που μιλά… Δαμέ δώστου. Μόνο γαμήσι τζαι γαμήσι τζαι γαμήσι…..εν παίζω !!!

Έκαμε μας τζαι σχχχχχ ο Ιακοβένκο μεχ μεχ μεχ μεχ. Επήεν τζαι ο Ρουσχιάς μετά τζαι είπε του το σχχχχχχχχχχ ίστο σου !!!

Εξηγάτε κάποιος του παιδιού ήνταλως πάει η κατάσταση. Όχι τιποτε άλλο να μεν ρεζιλεύκεται….

Και στο κάτω κάτω παλιο μπινέ……..απλώς ισοφάρισες! Τι θα έκαμνες δηλαδή αν έβαλες το νικητήριο.

Αχαχαχαχαχα καλό. Νικητήριο…….

Εστηρίξαν και Δυναμό τα ορνιθόπουλα. Δυ Δυ Δυναμό εφωνάξαν μας προχτές στο ΓΣΠ θεωρώντας ότι θα μας πονούσε. Από την άλλη εμείς απαντήσαμε με ένα ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοολ παραπάνω………

Πείτε μας ποιον επόνησε παραπάνω ρε πουρι πουρι…… Δι Δι Διάολε μαύρε !!!

Ο Ποτέ να φέρει τα μίλια του άμεσα!! Κάποιος να του εξηγήσει ότι οι πελάτες θέλουν το καθιερωμένο τους. Δεν γίνεται ρε φίλε να χάνεις την ευκαιρία για την τεσσάρα δεν γίνεται !!!!! Ο πελάτης θέλει το καθιερωμένο του, έννεν εποχές να τους αφήνουμε δυσαρεστημένους!!

  • Κάποιους εν τους άρεσε το UEFA MAFIA. Κάποιοι θεωρούν ότι μετά από εκείνη την σφαγή εμείς απλά πρέπει να κλείσουμε και το στόμα μας για να μην μας τιμωρήσουν και από πάνω. Αυτοί που μας έκλεψαν το όνειρο από το χέρι μας ζητάνε να βγάλουμε το σκασμό υποταχτικά για να μην φάμε και άλλη βουρδουλιά τιμωρίας και να φιλήσουμε κατουρημένες ποδιές. Ε λοιπόν υπάρχουν και κάποιοι που λένε τα πράγματα με το όνομα τους, κάποιοι που απλά δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό μπροστά από τέτοια αδικία όσα «προτερήματα» και να έχει η υποταγή. Γιατί μερικές φορές απλά πρέπει να βροντοφωνάζεις το δίκαιο και όχι απλά να το κρατάς για τον εαυτούλη σου και να θεωρείς πως κάνεις και το σωστό. Μερικές φορές πρέπει να πατήσεις το πόδι σου στη γη και να μην κάνεις ούτε βήμα πίσω μπροστά στην κατάφορη αυτή αδικία. Δεν σας αδικώ πάντως, είναι απλά διαφορετική οπτική γωνία από την οποία αντικρίζουμε τις καταστάσεις. Μα το δίκαιο φίλοι μου όπως και αν το κοιτάξεις δίκαιο είναι, και το άδικο άδικο. Δεν αλλάζουν, δεν κρύβονται. Τα υπόλοιπα είναι δικές σας οφθαλμαπάτες και μόνο…

Τζαι στο κάτω κάτω δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη που την ΟΥΕΦΑ.

Ρε ακόμα τζαι βίντεο στο youp0rn με τίτλο « Tanyas first anal quest » έσχει παραπάνω δόση αλήθκειας μέσα παρά η ΟΥΕΦΑ !!! Ναι ρε!!! Η Τανια το καργιολακι με τρύπες σαν τα τουνελ ανεβάζει βίντεο τζαι γράφει “FIRST” anal quest τζαι όμως………….. εν παραπάνω οι αλήθκειες της παρά της μπουρδελοπαρέας του Πλατινί

Άτε πισκάλα κανέna dildo του κώλου σου ρε γάλλε σιλ βου πλεεεεεεε !!!! MANDIGO SIZE !!!!

Τζαι πέτε μου ρε ππουστούθκια πόσοι που σας επήαν τζαι ετσιακκάραν αν το « Tanyas first anal ques» υπάρχει που τα αλήθκεια στο youp0rn αχαχαχαχαχαχαχα !!!

Υ.Γ Ρε μπάτσοι. Εσείς με τη στολή με τα ρόπαλα τα κράνη τζαι τις ασπίδες σας τζαι εμείς ρε τιτσιροι μετα σχέρκα μας. Τζε ούτε ισοπαλία εν επιάτε. Ήσαστε σχειρότεροι που την ανόρθωση !!!!

Υ.Γ 2 « Άγιο Μίσος δος μου το χέρι σου»

Υ.Γ 3 Το Σάββατο που έρχεται ΟΛΟΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. Μια γεύση από το όμορφο όνειρο, για να αντέξουμε την υπόλοιπη χρονιά.

o Hoolifan σας  | Επικοινωνία στο: [email protected]