Ξανά εκτεθειμένη η ΚΟΠ


koutsokoumnis

Πως είναι δυνατόν, μια χρονιά που θα ξεκινούσε με 5 ομάδες να αντιπροσωπεύουν το ποδόσφαιρο μας στην Ευρώπη και η ομοσπονδία να μην μπορέσει να φτιάξει ένα ευέλικτο και λειτουργικό πρόγραμμα πρωταθλήματος για τη νέα περίοδο.

Και ενώ υπήρχαν τόσα παραδείγματα τα τελευταία χρόνια με τις προσπάθειες των ομάδων μας στην Ευρώπη, η ΚΟΠ και οι λειτουργοί της φάνηκαν για άλλη μια φορά ανίκανοι να διοικούσουν ομαλά το Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Όταν πριν την πρεμιέρα 6 ομάδες ζήτησαν επίσημα αλλαγή ημερομηνίας της πρεμιέρας και η ΚΟΠ δυσκολεύεται να χειριστεί το θέμα τότε τι άλλο να πούμε; Όταν μάλιστα έχουν εισρεύσει εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία χρόνια από την Ευρώπη, μέσω του ποδοσφαίρου στη Κύπρο και θα έπρεπε το ζήτημα αυτό να ήταν κύριο μέλημα των παραγόντων της ομοσπονδίας.

Και δεν μιλάμε ως οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εδώ. Μιλάμε ως φίλαθλοι του Κυπριακού Αθλητισμού. Ένα πρόγραμμα που θα ευνοούσε όλες τις ομάδες της χώρας, χωρίς να αδικεί καμία. Είτε αυτή αγωνίζεται στην Ευρώπη, είτε θα είναι η αντίπαλη ενός ευρωπαίου μας.

Υγ: Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι κυβερνούν πάνω από μια δεκαετία το ποδόσφαιρο της χώρας μας.