ΘΥΡΑ 9: Κίνηση αλληλεγγύης

346

palaistini thira 9

Ως μια απειροελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης στο δράμα του λαού της Παλαιστίνης τοποθετήσαμε την παλαιστινιακή σημαία κάτω από το κεντρικό μας πανό στον αγώνα της ομάδας μας με την Μέταλουρκ στα Σκόπια.

Πριν την έναρξη του αγώνα σεκιούριτι μαζί με αστυνομικούς ήρθαν προς το μέρος μας με διαταγές να κατεβεί η σημαία της Παλαιστίνης αφού έτσι διάταξε ο εκπρόσωπος της Ουεφα στο γήπεδο.

Αρνηθήκαμε και τους προειδοποιήσαμε ότι όποια κίνηση για να κατεβεί η σημαία θα ήταν αιτία για επεισόδια. Στην συνέχεια αφού κατάλαβαν ότι η σημαία δεν θα κατέβαινε άρχισαν τις απειλές για βαριά τιμωρία της ομάδας μας. Εμείς με την σειρά μας του απαντήσαμε ότι η Ουέφα δεν μπορεί να ποινικοποιήσει την Αλληλεγγύη προς ένα αγωνιζόμενο λαό και ότι τυχόν τιμωρία της ομάδας μας για την σημαία της Παλαιστίνης αποτελεί για εμάς ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΙΜΗ.
Η σημαία παρέμεινε στην θέση της σε όλο των αγώνα…

Η φιλοσοφία της Ουέφα ότι πρέπει οι οπαδοί να είναι άβουλοι και απλοί θεατές χωρίς γνώμη και άποψη για το τι συμβαίνει στην κοινωνία είναι ακριβώς η ίδια φιλοσοφία που θέλουν να περάσουν στο νησί μας οι διάφοροι υποστηρικτές του νέου τρομονόμου.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – UEFA MAFIA
ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΘΥΡΑ 9