Χαμένος στ’ όνειρο: Ήδη ξεκίνησε καλά


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiro

Γεια σας αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο,

Σε μια μεταβατική όπως χαρακτηρίστηκε σχεδόν από όλους μας χρονιά, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε ήδη τον πρώτο της στόχο να φτάσει μέχρι τα Play Off του Europa League. Με αυτό το κρατούμενο, αναφέρομαι και στο τίτλο πως ήδη ξεκίνησε καλά (η χρονιά).

Και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη σε βάθος χρόνου. Μια χρονιά που ξεκίνησε με ένα σωρό προβλήματα μπροστά μας. Με την επιτακτική ανάγκη για απότομη μείωση του προϋπολογισμού, με φοβερές ανακατατάξεις στο ρόστερ και με το οικονομικό να πιέζει καθημερινά το σύλλογο.

Μέσα σε 2-3 μήνες καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας και να βάλουμε τις βάσεις για αυτή τη μεταβατική περίοδο. Απαλλαγήκαμε από βαρετά συμβόλαια, κλείσαμε συμφωνίες, αφήσαμε ένα καθαρά ΟΜΟΝΟΙΑτικό τεχνικό επιτελείο να δουλέψει με τη στήριξη όλων μας, ενισχύσαμε την ομάδα ποδοσφαιριστές επιλογές του προπονητή μας -που έχουν τις δικές τους προοπτικές και φιλοδοξίες- και πάνω απ’ όλα στηριχτήκαμε σε δικές μας οικονομικές δυνατότητες.

Η χρονιά κατά τη γνώμη μου ξεκίνησε καλά και έτσι πρέπει να συνεχίσει. Πειθαρχεία στα αποδυτήρια, παίκτες υπηρέτες της ομάδας και της τακτικής της, τεχνικό επιτελείο που αγαπά και δουλεύει παθολογικά για το σύλλογο και ποδοσφαιριστές πληρωμένους στην ώρα τους. Η αρχή για ένα επαγγελματικό ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο κόσμος θα κάνει ξανά τις δικές του υπερβάσεις. Θα στηρίξει αγωνιστικά και οικονομικά την ομάδα και όλοι μαζί θα ξεκινήσουμε και πάλι να πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. Να κτίσουμε γερές υγειές βάσεις αυτή τη μεταβατική χρονιά. Οικονομικά να προστατεύσουμε το ταμείο του Σωματείου, να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος και να αποπληρώσουμε σταθερά το χρέος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα όμως να επενδύσουμε και σε μια αλλαγή της νοοτροπίας. Δεν φοβόμαστε κανένα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε νικητές και αυτή τη φιλοσοφία να την μεταδίδουμε «θετικά» σε κάθε μέλος της ομάδας. Χωρίς περιττή πίεση μπορούμε να φτιάξουμε φέτος το μοντέλο που θα βασιστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ τα επόμενα χρόνια. Μια ομάδα πειθαρχημένη, οικονομικά συνεπέστατη, που θα βγάζει στο γήπεδο πάθος, αγωνιστικότητα και θεμιτό τσαμπουκά με μια νοοτροπία νικητή. Αυτή που μας δίδαξε η Ιστορία μας.

Τα λέμε

Χαμένος στ’ όνειρο | [email protected]