Hoolifan: Black and Decker και Frozen Yogurt


hoolifan_trifylli.net

Γειααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ήρτεν ο πρίχταρος πάλε !!!

Είπα να χαλαρώσω και εγώ λίγο να κάμω τις διακοπές μου έτσι 3-4 μήνες και επαρανοήσετε ρε παιδί μου. Δηλαδή έλεος!

Να μεν μπορεί ένα πλάσμα να πιει ένα κοντεινερ μπύρες με την ησυχία του..

Έπιανα κάτι emailαπό fans, και πότε εν να γράψεις, άτε και επεθυμήσαμε. Οκ τα τελευταία είχαν μέσα κάτι άντε γαμήσου ρε ψωνάρα μα νομίζεις εν να σε παρακαλούμε??!!!

Λέω παίξε ακόμα λίον πελλό

Επερπατούσα μιαν ημέρα τζαι είδα αφίσιες κολλημένες μες τους δρόμους και εγράφαν MISSINGPERSON : HOOLIFAN Όποιος τον βρει αμοιβή 2 μιξ με πίκλα

Εβάλαν μεν τζε πας το γάλα. Ποιος εν να με δει πας το γάλα ρε οι ροκόλοι που τρώσιν κορνφλεικς ? Βάρτε με πας τες εξάδες με τις μπύρες να δείτε πόσα τηλεφωνήματα θα σας κάμουσιν

Τελοσπάντων εδώ είμαι αγαπούλλες!

Που λέτε γίνεται χαμός με την κάρτα οπαδού. Τα λαμόγια της Κύπρου στέρεψαν από ιδέες και είπαν να βγάλουν καμιά μίζα ώσπου να βρουν τίποτα άλλο να ασχοληθούν

Βάλθηκαν να «σώσουν» το κυπριακό ποδόσφαιρο από τους κακούς χούλιγκαν που διώχνουν τους οικογενειάρχες από τα γήπεδα μας

Ασπούμε εγώ είμαι ένας οικογενειάρχης με 3 μωρά που τη Λεμεσό. Και βάλετε μου 20 ευρώ το εισιτήριο. ΑΛΛΑ ΕΓΩ….Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝ ΕΡΚΟΥΜΑΙ ΓΗΠΕΔΟ εν η ΘΥΡΑ και οι φωτοβολίδες….Ναι….Ήβρετε το.

Ρε παλαβοσχιλλοι βάρτε μου το εισιτήριο μιαν αξιοπρεπή τιμή να μπορώ να φέρω τα κοπελούθκια μου στο γήπεδο χωρίς να θέλω ένα μίνι δάνειο τζαι αφήστε τις μαλακίες για εκείνους που σας ψηφίζουν!

Θέλετε να πολεμήσετε τη βία και μαλακίες

Θέλετε??? Πάρτε μερικές συμβουλές που ένα που έσχει ξεσπάσματα βίας στο γήπεδο

Δώστε μας δίκαιο ποδόσφαιρο, μακριά που τα συμφέροντα σας. Μακριά που τα τραπεζώματα σας και τα παιγνίδια σας, μακριά που μπούκκηες και μάνατζερ.

Δώστε μας διαιτησίες που να μεν πονούμε τα μάθκια μας ρε γαμημένοι

Πέναλτι εντός περιοχής θα ήταν μια καλή αρχή για να μας πείσετε…

Η καλύτερη συμβουλή. Γενικά αν θέλετε να σώσετε το ποδόσφαιρο ένα πρέπει να κάμετε. Αυτοκτονάτε.

ΑΑααααα και που είστε. Οπωσδήποτε να συνεχίσετε την συνεργασία με τον ολλανδό Χανς Ρεικβαρτ. Χαλάλι οι 300 χήνες το χρόνο. Η δουλειά του άρχισε να φαίνεται. Βέβαια, βέβαια. Οι πωλήσεις του ουισκιού ανεβηκαν κατακορυφα!!! Πίνει καμπόσα εκείνος πίνουμε και εμείς άλλα τόσα με τούτα που θωρούμε μες τα γήπεδα

Θέλουν και βιομετρικά στοιχεία πάνω στη κάρτα οπαδού. Ρε Ιωνα σοβαρά τωρά ούλλα τζαι να τα καταφέρεις…… να πείσεις τες γενέτζιες να σου δηλώσουν σωστήν ηλικία και κιλά εν πρόκειται που να φακκάς τζεραθκιές!!!

Αντίσταση συντρόφισσες!! Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας από τα βάθη του χρόνου η απόκρυψη της πραγματικής ηλικίας και του βάρους. Αέρα. Γεμώστε τις τσάντες καλυντικά τζαι γυρίστε τους τες πας την κκελλε!!!

Να μου κάμουν σωματικό έλεγχο στο γήπεδο επερίμενα το, να μου ελέγχουν κάρτα οπαδού, να μου κάμνουν άλκοτεστ να μου κάμνουν ναρκοτεστ επερίμενα το. Να με ζυγίζουν ρε μαλάκες πως το δκιαολο επροέκυψε????

Να τσακώνουμε με τον σεκιουριτά πας την είσοδο δηλαδή επειδή έβαλα δκιο κιλά που την σούβλα τζαι τις μπύρες πολύ σουρεαλ ρε γαμώτο!!!

«Εγώ είμαι ρε παρέα πίστεψε με γαμώ το παστίτσιο μου μέσα. Υπόσχομαι να αρκέψω τροχάδι που τα αύριο»…..

Είδα και την ταμπέλα με τα απαγορευτικά….Επεταχτήκαν τα μάθκια μου παραπάνω που του Φούλη

Μα να μεν μπορώ να πάρω το αγαπημένο μου τραπανάκι στο γήπεδο??

Σε τι κόσμο ζούμε ρε αδερφέ. Μα να σου ζητήσει ο διπλανός ένα κατσαβίδι σταυρωτό τζαι να μεν έσχεις να του δώκεις? Έννε κατάσταση τούτη να φκει τζαι το όνομα μας

« Τα σχιεπάρνια ουκ ελάτω παραδόσω». Σύνδεσμος καλουψίων φιλάθλων Ομόνοιας

Δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν και οι φίλοι των BlackandDecker και της McCulloch

Τζαι εξηγάτε μου δηλαδή γιατί να μεν μπορώ να περάσω τον σμιρίλιο μου στο γήπεδο τζαι να δικαιούτε να πάιζει ο Μοράις με τζίνα τα τσεκούρκα που τα λαλεί πόδκια!!!

Πάρτε φόρα νομίζω τζαι πισκαλάτε κανένα κουτί ρόμπλαξ του κώλου σας παλιομαλάκες!

Αααα και που είσαι υπουργέ. Όταν λέμε απαγορεύονται τα εργαλεία εννοούμε όλα τα εργαλεία. Πε της γυναίκας σου και των φιλενάδων της όταν θα έρχονται γήπεδο να φκάλουν που τες τσάντες τους εκείνα τα μακριά εργαλεία που έχουν σε διάφορους χρωματισμούς. Εκείνα ρε με τη δόνηση και τις ραβδώσεις…..

Απαγορεύονται και οι φωτογραφικές μηχανές. Σκέφτου χούλιγκαν που επίαν στο τελικό του Μουντιαλ και του Τσαμπιονς λιγκ δηλαδή…..Της ποτάνας αδερφέ!!

Απαγορεύονται και τα βελάκια….Μάλιστα. Αλήθκεια όμως? Τα βελάκια ρε γάροι?????

Μεν αγχώνεστε brothers. Εν θορώ πούποτε να γράφει για μάππες του bowling!!!!

Ούτε για κανό. Γαμώ τον που εν θα πάει με το κανό στο γήπεδο την επόμενη φορά. Ας το εβάλαν φωτογραφία. Τζαι τον ελέφαντα. Ναι. Τζαι μακάρι να μεν εσχιετε φιστούτζια στις καντίνες εν να σας σάσει καλά

Ρε μα πάτε καλά ρε αθεόφοβοι. Ότι σκεφτεί ο νους σας?

Ρε τούτος ο πίνακας με τα απαγορευτικά θυμίζει μου έργο από τετράχρονο μωρό. Που του λαλείς ζωγράφισμου ένα σπιτάκι μάνα μου και καταλήγει το σκίτσο με ένα σπιτάκι, ήλιο και φεγγάρι μαζί, ένα δέντρο με μηλα τζαι λεμόνια πάνω, ένα σκύλο, μια γάτα, ένα άλλο ζώο που δεν μπορώ να προσδιορίσω, την μάμα τον παπά την αδερφή, τον Μέσι, κάτι εξωγήινους, και τον Κάρογιαν κάπου που πίσω να ποζάρει!!

Αααα και που είσαι και το ζεστό φαγητό επίσης απαγορεύεται. Εμ τι ενομίσετε εν δαμέ ρε. Άκου εκεί ζεστό φαγητό στις κερκίδες.

Πάντως έσχει που την ώρα που εδιάβασε τους κανόνες ο Κωστής ο σουβλιτζιής της γειτονιάς μου πανηγυρίζει. Αφού τα σουβλάκια του εν τρώουνται μαλάκα εν κρυά σχιόνι !!

Συνομωσία μαλάκα σίγουρα. Πίσω που τούτη την κουβέντα με τα κρυά φαγητά εν τα FrosenYogurt και ο Μπάρμπα Στάθης !!!

Σκέφτου ρε φίλε. Να βαστούν οι σεκιουριτάες θερμόμετρα να τα καθίσκουν μες την πίκλα τζαι το χαμ του σάντουιτς για να τσιακκάρουν θερμοκρασία. Εννε γήπεδο τούτο ρε, τούτο εν low μπατζετ ταινία τρόμου!!! « Η εκδίκηση του παγωμένου Διάφορα»

Μαλάκα αν κατεβείς με καμιά δωδεκάδα hotwings τζαι κανένα τάππερ με σούπα τραχανά αχνιστή έτσι πέντε χρονάκια φυλακή έφας τα.

Απαγορεύονται και οι ομπρέλες. Ναι μαλάκα Κύπριε τι νόμιζες τσάμπα καλύψαμε όλα τα γήπεδα τις Κύπρου και τους κάναμε σκεπαστές κερκίδες???….

Βέβαια. Να βρέχει να τρώεις τα νερά, να απολαμβάνεις το παγωμένο σου παύλα βρεγμένο σου σάντουιτς και να πας να σηκωθείς που τη θέση σου για να φύγεις γιατί αρκετά πάλεψες τούτη τη μαλακό-κατάσταση και να σε μπαγλαρώνουν 5 πρισμενάκια επειδή σηκώθηκες χωρίς αιτία και αφορμή από τη θέση σου!!!

Ναι έτσι θέλει ο υπουργός. Άκου εκεί γιατί να σηκώνεσαι από την καρέκλα σου. Είναι άσκοπο και αναίτιο.

Θέλεις να σου πω γιατί σηκώνουμαι?

Επειδή θέλω να κλάσω ρε γάρε τζαι δεν θέλω να τον πιει ούλλον τον παντελόνι εκατάλαβες. Εν θέλω να μείνει η τσίκνα πάνω. Ατε στο δκιάολο γαμώτο που σας έκαμε τζαι αδρώπους με την κοινωνία παλιο γαμήδια

Σοβαρά ρε Ιωνά μπορώ να γράφω μαλακίες ώσπου να….πεθάνεις! Είσαι αστείρευτη πηγή μαλακίας.

Να μιλήσουμε και λίον σοβαρά ρε αδέρφια. Εεεε σοβαρά είπαμεεεε. Πππεεε ο άλλος γελά ακόμα για την κουβέντα με τα ρόμπλαξ.

Που λέτε. Πραγματικά είναι γελοίο να είναι κάποιος πρόθυμος να πάει να βγάλει τούτη τη λεγόμενη κάρτα οπαδού. Γίνεται καθαρά για τις μίζες που θα πάρουν από τα συστήματα που θα εγκαταστήσουν στα γήπεδα της Κύπρου. Καμία σχέση δεν έχει με τη βία στα γήπεδα που πολύ απλά θα την μεταφέρνουν εκτός γηπέδου και μέσα στους δρόμους των πόλεων. Η βία δεν αντιμετωπίζεται με κάρτες αντιμετωπίζεται με δουλειές με μόρφωση με καταπολέμηση της αδικίας που κυριαρχεί σε κάθε επίπεδο από τη δικαστική λεγάμενη δικαιοσύνη μέχρι και την πρόσληψη σε μια δουλειά. Και προπαντών η βία αντιμετωπίζεται όταν περιορίσετε ρε παλιο καθάρματα την αβυσσαλέα κρατική καταστολή που εξαπολύουν τα σκυλιά σας οι μαδίτες.

Πολλοί λένε « τι έχετε να φοβηθείτε δηλαδή. Αν δεν κάνετε κάτι στο γήπεδο δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε». Ξέρετε τι φοβόμαστε ρε υποταγμένα υποκείμενα. Φοβόμαστε την μέρα που όλο και κοντεύει. Την μέρα που όλο και περισσότεροι άνθρωποι σαν και εσάς θα υποδέχονται με κλάδους ελιάς κάθε είδος στέρησης προσωπικής ελευθερίας που τους πλασάρουν με πρόσχημα μια ψευδαίσθηση ασφάλειας. Ένα σεντόνι φωτισμένο που σας πλασάρουν σκιές και φαντάσματα και εσείς φοβισμένοι τρέχετε να τους ακουμπήσετε τον οβολό σας για να σβήσουν την λάμπα, καραγκιόζηδες.

Δεν υπάρχει τίποτα πλέον μέσα σας να σας πει «αντιστάσου», δεν θα υπάρχει ούτε μια στιγμή ανυπακοής ούτε μια στιγμή αμφισβήτησης στη κωλοζωή που σας κούρδισαν να ζείτε. Πιστά ρομποτάκια που ούτε καν τι χρώμα μπαταρία να τους βάζουν στο κώλο δεν μπορούν να διαλέξουν. Ανάξιοι. Σε λίγα χρόνια να πάτε οικειοθελώς να σας βάλουν και μικροτσιπ, γιατί στο κάτω κάτω τι έχετε να φοβηθείτε. Και αν μετά από λίγο για λόγους ασφαλείας δεν πρέπει να κυκλοφορούμε μετά τις 7 το βράδυ, κάτι θα ξέρουν αυτοί ας το υποστούμε και αυτό. Κλειδώσου. Και αν έπιασαν τον Γιάννη το γιο του γείτονα μες τα μαύρα μεσάνυχτα κάτι θα ξέρουν αυτοί, κάτι θα έχει κάνει άλλωστε το είπαν και οι ειδήσεις. Αυτές δεν κάνουν λάθος….

Γιατί να ξέρεις άνθρωπε σκυφτέ και δουλοπρεπή. Για κάποιους άβουλους σαν την φάρα σου ενύχτωσαν οι χειρότερες νύχτες του πλανήτη. Για κάποιους που προτίμησαν να κοιτάξουν αλλού την ώρα της αλήθειας, για κάποιους που έκλεισαν τα μάτια νομιζόμενοι πως ο μπαμπούλας θα φύγει από μόνος του. Για κάποιους σαν το δειλό συνάφι σου η ανθρωπότητα έζησε τα βράδια της φρίκης, τα βράδια της ντροπής. Τότε που χάνονταν εκατομμύρια ψυχές για τα γαμημένα καπρίτσια της τρέλας και του παραλόγου. Τότε που οι άνθρωποι γίνονταν αριθμοί σε μαθηματικές πράξεις αφαίρεσης. Κυρίως μηδενικά. Πολλά μηδενικά. Και για κάποιους αναιδέστατους αλήτες σαν και εμάς εγεννήθηκε η ελπίδα το πρωί…

Γιατί όσο παράξενο και να σας ακούγεται ρε προσκυνημένοι, υπάρχουν και κάποιοι που δεν γουστάρουν τις αλυσίδες. Φορέστε τις εσείς ελεύθερα στα πόδια σας, εμείς θα περπατήσουμε ξυπόλητοι στο δρόμο και όπου μας βγάλει. Το σίγουρο είναι πως θα είμαστε πάντα πιο μπροστά σας. Πολύ πιο μπροστά σας. Μπορεί να μην φοράμε τα κρατικά λουστρίνια σας ούτε τα χορηγημένα καινούργια αθλητικά σας, μα κάθε δρασκελιά μας είναι και δυο δικές σας. Οι αλυσίδες βλέπετε….

Υ.Γ Να τολμάς να λες όχι εκεί που όλα τα κουτιά της τηλεόρασης λένε ναι (Hoolifan)

Υ.Γ 2 Προσωπικό. Ρε Κάκη γαμώ το καπηλέ σου ήπιες ένα ντεπόζιτο ρε αθεόφοβε τζαι μια κουβέντα εν μας είπες!!!

Υ.Γ 3 Προς όλους τους οπαδούς όλων των ομάδων. Ο αγώνας τώρα αρχίζει. Το σφύριγμα δεν ήταν της λήξης αλλά της έναρξης. Καλή αντάμωση στο δρόμο με όλους όσους το νοιώθουν. Όλους.

o Hoolifan | [email protected]