Όσοι βιάζονται να μην πάνε στις διασκέψεις


mikrofona

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε στα αφτιά μας η αντίδραση ενός δημοσιογράφου στην διάσκεψη του Κώστα Καϊάφα. Ο κύριος αυτός αν δεν έχει όρεξη να βρίσκεται σε διασκέψεις καλά θα κάνει να μένει σπίτι του παρά να βιάζεται.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιμένει πως και πως 2 κουβέντες από επίσημα χείλη και δεν κουράζεται να ακούει διασκέψεις για 10-20 λεπτά ή ακόμη και 1-2 ώρες.

Αναφερόμαστε για την βιασύνη του εν λόγω δημοσιογράφου να τελειώσει η διάσκεψη λες και τον τρέχουν από πίσω.

«Άτε ρε τον άλλο γύρο λαλείτε παραπάνω ερωτήσεις»

Μιλάμε ο επαγγελματισμός στο μέγιστο. Ενώ ο προπονητής δήλωνε συνεχώς πως τίποτα δεν έχει κριθεί, πως είναι ενοχλημένος από την χαλαρότητα που μεταδίδουν τα ΜΜΕ, ο κύριος αυτός τον δικαίωσε πλήρως.

στο άρθρο του omonoianews το βίντεο της διάσκεψης. Στο τέλος ακούγεται η πιο πάνω φράση από τον δημοσιογράφο

υγ: Για όσους θιχτούν από την κριτική μας, Ξυδάκη, ή καλύτερα καφεδάκι.. Σκέττο.