Κώστας Καϊάφας: «Έχουμε ακόμη μία μάχη την Πέμπτη»
- Δημοσιεύθηκε: 23/07/2014
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας στην σημερινή διάσκεψη. Γράψαμε νωρίτερα πως ο κόουτς φάνηκε απόλυτα προσγειωμένος στις δηλώσεις του και κάλεσε όλους σε εγρήγορση για τον αυριανό δύσκολο, όπως τον χαρακτήρισε αγώνα.
Διαβάστε αναλυτικά:
Στην αρχική του τοποθέτηση ο Κώστας Καϊάφας τόνισε: «Μετά το πρώτο παιχνίδι, με την επιστροφή μας στην Κύπρο, διαπίστωσα ότι οι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για ένα τελειωμένο παιχνίδι. Θα διαφωνήσω με αυτό. Το ίδιο είπα και στους παίκτες μου. Έχουμε ακόμα μια μάχη, ελπίζουμε να την κερδίσουμε και να πάμε στον επόμενο γύρο. Παίζουμε με μια σοβαρή ομάδα».
Στη συνέχεια απάντησε για το κατά πόσο γεμίζει αυτοπεποίθηση την ομάδα η νίκη στο πρώτο παιχνίδι:
«Σίγουρα μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά η ομάδα θα δείξει τις δυνατότητές της στον επόμενο μήνα».
Μετά από ερώτηση για το κατά πόσο υπάρχει πίεση στην ομάδα για είσοδο στους ομίλους, ο προπονητής μας απάντησε:«Για να μην κρυβόμαστε, μπορεί να μην λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα λόγω των οικονομικών προβλημάτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πίεση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πάντα τη δική της πίεση, προσπαθούμε να την διαχειριστούμε και νομίζω μέχρι τώρα τη διαχειριζόμαστε σωστά. Όμως πάντα υπάρχει πίεση, ακόμα και στην προπόνηση».
Για το κατά πόσο σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα της ομάδας: «Ανάλογα με το παιχνίδι θα επιλέγουμε και το σύστημα και ανάλογα με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας».
Όταν πήγε να τεθεί ερώτηση για τον επόμενο αντίπαλο, ο Κώστας Καϊάφας ανέφερε: «Και να με ρωτήσετε δεν θα απαντήσω. Πρώτα το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει και ο κόσμος να έχει υπομονή αύριο, να μην περιμένει ένα σόου».
Για το αν περιμένει διαφορετική την Μπούτουτσνοστ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Την περιμένω διαφορετική, αλλά νομίζω ότι το ματς εξαρτάται από εμάς».
Σε ερώτηση για τους Στεπάνοφ και Ποτέ, ο προπονητής μας ανέφερε: «Είναι και οι δύο σε πολύ καλό δρόμο, δουλεύουν σκληρά. Ο Ποτέ πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής ενώ ο Στεπάνοφ είναι κοντά στο να αρχίσει να μπαίνει σε αποστολές».
Για το αν είναι ικανοποιημένος συνολικά από τις μεταγραφές που έγιναν, επεσήμανε: «Υπό τις συνθήκες είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Δεν είμαι από εκείνους που πιστεύουν στα πολλά λεφτά σε μια ομάδα. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να χτίσουμε όπως θέλαμε, όμως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και είμαι ικανοποιημένος σε όλες τις γραμμές».
Για το αν έκλεισε οριστικά το ρόστερ: «Ποτέ δεν ξέρεις, ποτέ δεν σταματά η μεταγραφική περίοδος. Δεν μπορώ να πω σίγουρα αν έχει κλείσει ή όχι».