Φτάνει θριαμβολογίες. Θέλουμε δουλειά

234

panigirismos omonoia

Το τελευταίο διάστημα η ιστοσελίδα μας προσπαθεί να απέχει από αναλύσεις ειδήσεων, ή και υπέρμετρη κριτική για την ποδοσφαιρική ομάδα, τις εμφανίσεις, τα αποτελέσματα και γενικότερα την αγωνιστική συμπεριφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό κυρίως τμήμα (είναι το πιο μεγάλο τμήμα του σωματείου) προέχουν πολλά άλλα ζητήματα από το αγωνιστικό. Όλο αυτό που προσπαθεί ο Κώστας Καϊάφας με το τεχνικό του τιμ είναι πολύ μεγάλο και αξίζει μεγάλης στήριξης από όλους μας.

Αυτό που θέλουμε εμείς όμως ως σελίδα να περάσουμε στον κόσμο, είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε και διαβάζουμε στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης. Καλή η ΟΜΟΝΟΙΑ ναι, κυρίως για την ετοιμότητα της εποχής που διανύουμε πριν καν μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς πρωταθλήματος, ΑΛΛΑ τα περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς είναι κάτι περισσότερο από εμφανή. Με άλλα λόγια βγάζουν μάτι.

Και όλα αυτά τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν πρέπει να μας δίνουν αισιοδοξία και όχι μιζέρια. Για να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να δέσει και να γίνει ένα ομοιογενές σύνολο που θα αποδίδει στο μέγιστο ανάλογα με τις οδηγίες του κόουτς θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός, ίσως και αρκετοί μήνες. Αυτό πιθανόν να κοστίσει στην διάρκεια, αλλά αν πραγματικά δουλευτεί σωστά η ομάδα και έχει την απόλυτη στήριξη από τον κόσμο της, τότε μόνο καλύτερη μπορεί να εμφανιστεί στους επόμενους μήνες.

Μέχρι σήμερα αν και με μικρό το δείγμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μας πείθει και οφείλουμε να τονίσουμε πως χρειάζεται προσοχή από τον κόσμο, να μην παρασύρετε με τα επίκαιρα καλά λόγια των ανεξάρτητων και καλά αθλητικών ιστοσελίδων. Μόνο αν σκύψουμε όλοι πάνω από την ομάδα μας και δουλέψουμε ενωμένοι θα δυναμώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, τόσο αγωνιστικά αλλά και εξωγηπεδικά.

Για να γυρίσει ξανά ο τροχός, δεν φτάνουν τα ωραία λόγια και τα χαϊδέματα των αφτιών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υστερεί πολύ αυτή τη στιγμή και θα την φτιάξουμε με τον καιρό. Όλα τα άλλα είναι για τα μάτια του κόσμου. Το ίδιο καλούμε να περάσουν στην αντίληψη των χιλιάδων οπαδών μας και οι διοικούντες. Δεν χρειάζεται μόνο ο έπαινος για την προσπάθεια. Χρειάζεται πειθαρχία στο πλάνο, θέληση και ΑΦΟΣΙΩΣΗ στο στόχο.

Περισσότερα για τους τομείς που υστερούμε σε επόμενα άρθρα.

Σημείωση: Η κριτική μας είναι καλόπιστη, δεν έχουμε σκοπό να κόψουμε τα φτερά κανενός, ούτε να κριτικάρουμε την τεράστια ομολογουμένως προσπάθεια που γίνεται αυτή τη στιγμή από το τεχνικό επιτελείο. Στόχος μας είναι να προσγειώσουμε τα μυαλά του κόσμου μας και να δώσουμε το σύνθημα για σκληρότερη, πολύ σκληρότερη δουλειά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας έμαθε να είμαστε νικητές και έτσι πρέπει να γίνουμε ξανά. Ανίκητοι. Αυτό δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη, θέλει όλα τα πιο πάνω που αναφέρουμε και κυρίως προσγειωμένα μυαλά που να μην παρασύρονται.