Ανακοίνωση ΘΥΡΑ 9


gate 9 vs apoel

Αδέρφια της Θύρας 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Σας υπενθυμίζουμε για την Παγκύπρια Ετήσια Γενική Εκλογική Συνέλευση του συνδέσμου μας που θα γίνει αυτό το Σάββατο 25 Ιουνίου η ώρα 8μμ στο κεντρικό μας Φαν Κλαπ στην Παλλουριώτισσα.

Η παρουσία όλων των μελών και φίλων του συνδέσμου μας είναι αναγκαία αφού πέρα από την ανάλυση της πολυδιάστατης δράσης του οργανωμένου μας συνόλου για τη χρονιά που πέρασε, θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη μας να εκφράσουν τα σχόλια αλλά και τυχόν απορίες του σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τη Θύρα 9, είτε για τη χρονιά που πέρασε ή ακόμα και για την νέα χρονιά.

Ταυτόχρονα θα υπάρχει ανάλυση του θέματος της κάρτας οπαδού που ετσιθελικά αποφάσισαν να περάσουν οι θαυμαστές της Θάτσερ με μοναδικό στόχο τη διάλυση των οργανωμένων οπαδών ανεξαρτήτως χρώματος, για να μπορούν μετά κάποιοι άλλοι ανεμπόδιστα να περάσουν τα συμφέροντα τους στο μοντέρνο τους ποδόσφαιρο με φίλαθλους πελάτες στα γήπεδα.

Το γεγονός πως η συνέλευση μας είναι και εκλογική αναδεικνύει αφενός την δημοκρατία που επικρατεί στις δικές μας συνελεύσεις και δίνει αφετέρου δικαίωμα στα μέλη μας να εκλέξουν αυτούς που θα διοικήσουν το οργανωμένο μας σύνολο για τη νέα χρονιά, πριν καν αυτή ξεκινήσει ούτως ώστε να δοθεί απαραίτητος χρόνος για να μπουν τα πράγματα σε σωστή βάση.

Τέλος ενημερώνουμε τα μέλη μας πως συνεχίζονται οι εγγραφές μελών για τη νέα χρονιά, με την ετήσια συνδρομή να παραμένει στα 15 ευρώ με δώρο μια συλλεκτική φανέλα του συνδέσμου μας.Συνεργείο εγγραφής θα βρίσκεται και στην είσοδο της συνέλευσης.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

ΥΓ.1. Την Παρασκευή στις 9,30μμ όλοι στην μπουάτ στο κεντρικό μας Φαν Κλαπ για να διασκεδάσουμε με τα αδέρφια μας και να βοηθήσουμε το σπίτι μας. Είσοδος 5 ευρώ με 1 ποτό.

ΥΓ.2. Την Κυριακή στις 9,30μμ το μαθητικό της Θύρας 9 σας προσκαλεί στο Παγκύπριο του πάρτυ στο κεντρικό μας Φαν Κλαπ με είσοδο 10 ευρώ και OPEN BAR.

www.gate9.com.cy