Green Devil: Αυτά τα μέτρα υιοθετάτε?


green devil

Γεια σας και χαρά σας λεβέντες. Τί μου κάνετε? Με πεθυμήσατε?

Αφού το ξέρετε, πάντα κάπου εδώ γυροφέρνω… Ας μπούμε όμως στο ψητό που μας ενδιαφέρει.

Αυτό το άρθρο λοιπόν πάει προς κάποιους δημοσιογράφους που μας λένε πως είναι υπέρ των μέτρων πρόληψης βίας που υιοθετεί ο πορτοκαλί υπουργός Ιωνάς.

Ας μας πουν αυτοί οι κύριοι που τα ξέρουν όλα πως η κάρτα οπαδού και τα μέτρα που γράψαμε σε άλλο άρθρο θα διορθώσουν την κατάσταση, άμα συλλαμβάνονται οπαδοί 2 ομάδων και της μιας βγαίνουν επειδή ο αυστηρός υπουργός πήρε τηλέφωνο, ενώ της άλλης κρατούνται για κάτι μέρες στα κρατητήρια.

Ας μας πουν λοιπόν αυτοί οι κύριοι που έχουν και άποψη, πώς γίνεται όταν έγινε έλεγχος στους 2 μεγάλους συνδέσμους της Λευκωσίας, οι συλληφθέντες του συνδέσμου της μιας ομάδας να μεταβαίνουν σε παραπλήσιο αστυνομικό σταθμό και του άλλου συνδέσμου στην Πόλη Χρυσοχούς !!

Ας μας πουν πώς αυτά τα μέτρα θα συνέβαλλαν στον να μην συναντιόνταν οι οπαδοί της αελ με του αποεΡλ στον αυτοκινητόδρομο.

Ας μας πουν πώς γίνεται αστυνομικοί να κάνουν άσεμνες χειρονομίες και να μας δείχνουν προς τα “όργανα τους”, αλλά να φταίνε οι οπαδοί που συλληφθήκαν.

Ας μας πουν αυτοί οι σοφοί με πληκτρολόγιο, πώς γίνεται να μην αφήνουν οι αστυνομικοί του υπουργού με τα μέτρα τους οπαδούς μας να μεταβούν εκτός αγωνιστικού χώρου σε κεκλεισμένων και άλλων ομάδων να τους αφήνουν. Πάνω σε αυτό θα σας ζητήσω να δείτε και τα άρθρα σας για την υπέροχη κίνηση των οπαδών (ο ΛΑΟΣ να τους κάμει).

Ας μας πουν αυτοί οι δημοσιογράφοι πού ήταν ο υπουργός των μέτρων όταν αστυνομικό αυτοκίνητο καιγόταν έξω από τον σύνδεσμο των οργανωμένων της ομάδας του? Τί μέτρα πήρε δηλαδή τότε και θα πάρει και τώρα?

apoeRl fwtia autokinito astinomia

Ανοίξτε επιτέλους τα μάτια σας και όλα αυτά που ανάφερα είναι μόνο όσα συνέβησαν από το 2013 και μετά.

Ο εν λόγω υπουργός είναι ο ίδιος που ήθελε να φέρει την κάρτα οπαδού και στο σύστημα ασφαλείας που την στελεχώνει. Πράγμα το οποίο εκ των υστέρων αποδείχτηκε ψέμα, αφού μιλούσαμε για μια από τις πάμπολλες εταιρίες που υπάρχουν ανά το παγκόσμιο και πως ο ευσεβής υπουργός πιρούνιαζε μίζες !!

Μιλάμε για κάποιον που είναι μέλος συγκεκριμένης ομάδας και λειτουργεί όπως λειτουργεί και η ΚΟΠ. Άμα συμφέρει της ομάδας του οι κανόνες είναι κανόνες και άμα όχι τους παραβλέπουμε.

Αυτά τα μέτρα υιοθετάτε κύριοι δημοσιογράφοι? Αυτός είναι ο τρόπος να λυθεί η βία?

Κατά τ΄`αλλα άκουσα και το πιο τραγικό “ας πρόσεχαν οι φιλάθλοι”.